gökdelene bak yaa mühendislik harikası bu olsa gerek süper bişey.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
iyi hoşda insanın başı döner yahu![]()
Bi de bu var.Dünyanın en yüksek gökdeleninden bile 4 kat yüksekte 1600 metre yukarda
Grand Canyon Skywalk - Walk The Sky - Home
Harcanacak parayi dusundum de,aklim yerinden oynadi.O parayla en az 5 tane Burj al arab yapilir.Dusunce cok guzel,ama maddi olarak ziyan bence.Dubai maddi olarak bittigi icin tekrar turistik olarak dikkat cekmeye calisiyor.
para tuzağı bunun yerine daha adam akıllı işlere para harcasınlar.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
dönen otel bana her ne kadar ımkansız gıbı gelsede onuda yaparlar en yakında bız hala 5 sıddetınde yerlı bır olan evlerde oturmaya devam![]()
Discovery'de izlemiştim bu gökdeleni yapımına başlamışlardı bile,her bir katı tek tek ortadaki silindire geçiriyorlar ve yükseltiyorlar.
bizde de atakule vardı aklımda yanlış kalmadıysa 24 saatte bir tur atıyordu ama bozuk sanırım şu an ,dönüyor mu hala ankaralı arkadaşlar bilir![]()
Videoyu izlerken bile başım döndüDönüş çok yavaş olur dışardan birşey anlaşılmaz ama içinde yaşamak da zevkli olur tabi
![]()
dönüş hızı ayarlanabiliyormuş top speed e bağlıcaksın bunufolloş olur insan.ama evinde oturduğun yerden güneşin hem doğuşunu hem batışını izlemek te fena olur be.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)