2001 Peugeot 106 GTI 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
arac hakkında bilgisi olanvarmı
2001 Peugeot 106 GTI 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
arac hakkında bilgisi olanvarmı
[SIGPIC][/SIGPIC]\\\paşa DEMİR\\\
Araç Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olurlar.
Resimlere bakaraktan , "01 Model 110.ooo KM ve 13.ooo TL olarak çok uygun arkadaşlarıda dinlemek gerekir.
aynı araba için 2 konu 1 mesaj yazdın dağı taşı bu ilanla doldurmayı mı düşünüyorsun ?
yönetimden rica ediyorum 106 gti sorgulamalarını tek başlıktan toplasak nasıl olur ?
o paraya sağlam 2001, heleki sarı hayatta olmaz ucuz etin yahnisi misali
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
bi kaç kere gördüm adanada aracı.. gideri fena deil.. orjinal sarı olmayabilir belki.. kaporta motor durumunu bilmiyorum ama gidişi fena sayılmaz![]()
Arkadaşoım biz kayseriden gittik bu araç antepteydi orda baktık motoruna filan bakmadık ama görünce geri döndük. antepte 5 tane filan 106 bakmıştık bunuda gördük dediğim gibi görünce motoruna bile bakmaya gerek duymadık. Ama tabi bu seni vazgecirmesin bak gör.
dışardan senin dedigin gibiyse içine bakmaya gerek yok eyvallah sag olasın
ben konuştum arac sahibiyle kendi getircekti aracı sakaryaya ben gitmicektim adanaya aracını cok güveniyo kesinlikle kaza degişen yok diyo dışardan kompile boyatdım bide sag caurlukda düzeltme var dedi aracı getirim sakaryaya servise sokarsın benim dediklerimden başa bişey cıkarsa almazsın aracı diyo cocuk 1000 kilometre yol yapcak bide düşünüyom cocuk arabasına güvenmese niye 1000 kilometre yol yapsın ?
aracı antepte iken gördüm kasası toplu duruyordu ama kazasını belasını bilmem o zamanlar 16 17 gibi rakkamlarda idi sanırım
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Bu araç orjınal sarı..Ama önden kazası var..Antalyada iken bu araç eskı plakası 07 BGM 70 arkadaşım da görmüş onden fena patlamış bir araç..Yanı senın anlıyacağın bu araba dan cacık olmaz..komple boya var macun var değişen var düzeltme var varda var yaniiOrjınal temız 2001 full bir sarı 19 22 arası...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Aracın Kazasını Belasını Bilmiyorum. Ama Antepdeyken. Gerçekten Çok Düzgün Duruyordu Öyle Yıpranmış Oynanmış Gibi Durmuyordu Toplu Dimdikdi 15-16 Bi Fiyat İstiyorlardı Şuanki Halini Bilemiyorum Ama.Hakkınıza Hayırlısı Ayrıca İlle Pahalı Araba İyi Olucak Diye Birşeymi Var Acaba Arkadaşlar. Hiç Anlamıyorum
Pahalı ucuz olcak diye bişe yok ama ben aracı gördüğümde kaportasını beğenmedim zaten arka tampon çamurluk arası yere sprey boyayla rutuş bile atmışlardı 2 metreden göze batıyodu sonradan güzelce kaborta elden geçmiştir bilemem ama. diycem oki 106 GTİ a binen adam illaki piyasısınıda bilir emsalleri 15-16 dan aşağı yoksa temiz ise niye 12-13 lira desin suan en kötü bitik GTİ lara bile 12 den aşağı fiyat çekmiyolar benim aracım temiz olsa acelem bile olsa 15 den aşağı fiyat koymam. Hele bide istanbulda 2002 sarı vardı bi orjinal filan diyodu pert arabayamodelimi yanlış yazdı acaba diye tlfn açtık idda ediyo bizde dedik 2002 kalmadı orjinal diye gel bak orjinal değilse bedava veririm filan diyodu
oda bu fiyatlarda bişeydi.Yalan söyleyen yada malını gerçekten bilmeyen çok adam var. o arkadaşta belki bilmiyodur geldiğinde anlıycak arabayı.Vahim bi durum okadar yol gelirim diyosa.
Bir kaç kişiye daha sordum , kAyseri'den bakıldığını da biliyorum.
Antalya'dan getiren arkadaşına satmıştı alan kişide 13 bin küsürlü ilanda dosta düşmana karşı efkara satılık diye birşeyler yazıyordu.
Sonrasında da aracın kazalı olduğu yönünde dedikodular dolaşmıştı ne kadar doğru bilemiyoruz.
Kardeşim biz kayseriden 3 kişi gittik o zman bendede 106 vardı onla gittik orda orhan var beyaz turbo GTİ olan sırf o arabaya binmek için gittik ordada 5-6 gti ya bakltık paramız cebimizdeydi ama hiç birini beğenemedik bu arabada ünv. tarafında bi yerde üstünde satlık yazıyodu geçerken gördük durduk bakmaya yanına geldik tekrar bindik gittik. 3-4 ay önce öyleydi ama sonradan kaborta düzelmiştir bilemem.Biz beğenmedik başkası beğenebilir malı kötülemeyim sonuçta
şimdi aradım aracın sahibini adam basa basa söylüyo aracda sol camurluk düzeltme var ve arac orjanal sarı renk diyo ve ben boyattım diyo sol camurluk antalyadaki cocukda olmuş kendiside boyatmış arac antalyadan gaziantape gelmiş oda gaziantepden almış 15500 bin almış arabada sol camurluk düzelmiş ve kendisi boyatmış bunlardan başka bişey cıkarsa adapazarına getiriyom arabayı diyo 101 nokta espertiz sok aracı diyo bunlardan başka bişey cıkarsa aracı adapazarında bırakacam diyo cocuk basa basa ben anlamadım bişey gitti yavv nasıl iştir bu midem bulandı benim ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)