Bi ara öneri oyun konusu vardı baktım bulamadım bende baştan acim dedim zaten yapcak iş güç yok biraz özendim gaza getirici olsun diye![]()
Half Life ı herhalde bilmeyen yok .Quake efsanesini bitiren oyun. Dünyada ilk olarak sahtesinden fazla orjinali satılın oyun.Sebep i internette insanlara karşı oynamak isterseniz orjinal key olan bi oyun almanızdı 00 lerden önce 3 milyon adet satarak online oyun kavramını başlatan efsane ardından aynı Motor la çıkan " Counter Strike " dünya oyunb olimpiyatlarında " Worlf Cyber Games " de hala açık ara en çok para kazandıran ve sponsor u olan oyun.Half Life bu başarısını Half Life 2 de de sürdürmüştü.Artık tüm gözler Half Life 3 de.
Hakkında pek fazla birşey yazmaya gerek yok![]()
Her ne kadar eskisede eski zamanın oyuncuları adını saygı ile anar ... özellike multiplayer oynarken " the edge " deki kapışmalar torunlara anlatıcak cinsten
Guinness rekorlar kitabına " En çok satılan strateji oyunu " diye giren efsane . 2. side adına yakışır oldu ama 3. sü resmen facia idi bitirdiler efsaneyi
Quake efsanesini yapımcılarının Quake den önceki mucizesi . Doom ilk pc zamanlarının tartışmasız en iyi oyunlarından.
yıl daha 97-98 lerde iken gerçek insan grafikleri ile seri katili yakalama oyunu çok sağlam konusu vardı.
97-98 lerde Tomb Raider le aynı zamanda çıkmasına rağmen , çok daha iyi bi konusu ve oyun olmasına rağmen onun 10 da 1 i meşur olamadı . çok ileri yıllarda bir şirkette teknisyen olarak çalışan birinin kötü bi adamın yaptığı bi oaly sonucu taş devrine düşüyor ve taş devrinden kendi 2020+ küsür yıllara kadar olan tüm zamanları tek tek geçerek geliyor . Ciddi çok zevkli oyundu.
FRP seven biriyseniz tek pc den aynı anda 8 kişinin bile o dünyada kapışabilceği çok sağlam bi oyundu
Şuanki Fifa lar çok daha üstün ama en iyi bence buydu hele ozamanlar biz oyuncuların adını saygı ile andığınız Vodoo 3DFX kartınız varsa grafiklerde bi evrim di
ozamanlar Forza Motorsport yada GT gibi similator oyunlar yoktu NFS eskiden ciddi efsaneydi ...
Bence Blizzard efsanesinin yaptığı en baba oyundu , 97 demi ne çıkmıştı galiba makina başına ömrümüzü yedi ...
bir başka Blizzard efsanesi
ilk i çıktığı zaman olay olmuştu , 2. si daha büyük olay oldu efsane şanına yakılır birşey çıkardı.