User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
107 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kış sporları ile ilgilenenler buraya...

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kış sporları ile ilgilenenler buraya...

arkadaşlar uzun süredir araştırıyordum en sonunda cesaretimi topladım ve snowboard yapmaya başladım. Bu zamana kadar boşuna vakit kaybetmişim beklemekle. İnanılmaz zevkli, şu anda sağım solum ağrı içerisinde ama haftaya tekrar dağa çıkmayı düşünüyoum. Aramızda benden başka yapanlar da illaki vardır. Buradan bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Hangi ekipmanları kullanmamız gerekir, hangi pistler yeni başlayanlar için uygun gibi...

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çok yeni başlıyorsanız ve ailecek sakin bir tatil istiyorsanız kesinlikle Gerede Esentepe oteli tavsiye ederim..
    Pist açısından profesyonel ve pist dışına çıkma gibi düşünceleriniz var ise Kartepede o tür imkanlar çok fazla..
    Uludağın havası çok serttir ve birçok kişiyi çarpar o yüzden genelde tavsiye etmem, kartalkaya da genelde kalabalık ve fiyat biz istanbulda olduğumuz için yol açısından uzak geliyor...

yaklaşık 12 senedir kayak yapıyorum, 5 senedir de board yapıyorum, ikisinin de yeri çok başka
    Eğer kaydığınız yerde ezilmemiş ve bol kar varsa board çok daha eğlenceli, birde daha dik yerlerden board ile daha kolay inebilirsiniz.. Ama buzlu zeminlerde ve az eğimle yerlerde kayağı tercih ederim

Marka olarak birçok marka var, ben boardda Burton ayakkabı ve pratik çıkabilen bağlamalarını kullanıyorum.. board ise rossignol..
    Kayakta da yine rossignol genelde standart kullanıcılara hitap ediyor ilk etapta markadan ziyade Slalom modeli olması ve indirimde olması yeterli zaten kötü diyebileceğimiz markalar da yok...
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiyem beceren pistinde kayma,biliyorsun cok kalabalik ve yarim saatte cikip 2 dakkada bitiyor,acemi dolu,eger cok acemiysen 2-3gun becerende acemiligini at sonra ikinci bolgeye git,aldigin zevk iki katina cikar garanti, . zaten uludagda uzun pist yok, ikinci bolge az cok tatmin ediyor. Bende 15 senedir kayak yapiyorum aklimda hep board vardi ama bir senemi acemilikle ziyan etmiyim diye bir turlu girisemedim o ise. uludagdanda sIkldim abuk sabuk pistlerinden,artik bulgaristan avusturya falan kafaya koydum. bence yeni basladiysan ekipman almana gerek yok,hepsini kirala. acemiligi atinca board alirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuz ben Bursa'da olduğum için Uludağ çok hesaplı oluyor. Çıkış 5 litre iniş 0.3 litre falan yakıyor. şimilik kiralıyorum boardu. Set olarak almak istiyorum burton çok pahalı. Daha uygun komple set olarak ne önerirsin başlangıç seviyesi için? direk link atarsan 10 numara olur. Bir de boardu aracın tavanına koymak için portbagaj tarzı bir şey almak istiyorum. Board kiralamak çok kötü. Senden önce 1 milyar kişinin giydiği bir ayakkabıyı giyiyorsun.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de yaklaşık 4 senedir kayıyorum. Board henüz hiç denemedim. Normal kayak yapıyorum. Şimdilik kiralamak daha mantıklı geliyor. Fisher kullanıyorum kiralarken de. Yeni tip olanları oldukça kullanışlı.

Hayatımda sadece bir kere Uludağa gittim kayağa onda da Pajero 2500 V6 Dizel vardı bende ve o gece Uludağa son 10 yılın en sert karı yağmıştı ve benim arabanın mazot donmuştu rezil olmuştum. Arabayı orada bırakıp ordan bi Lada Niva kiralayıp eve dönmüştüm. Pistleri aşırı kalabalıktı.

Son 3 senedir Kartepede kayıyorum. Sapanca Kırkpınarda ufak bi dağ evim var. Maşukiyeye 10 dakka. Maşukiye' den 30 liraya kayak takımlarını kiralayıp 20 dakikada tepeye çıkıveriyorum. Genelde pistler güzel ve boş oluyor.

Bence çok güzel bir spor. Çok iyi terletiyor ve keyif veriyor. Yakında board da denemek istiyorum bakalım kısmet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acemiyim ama eninde sonunda alacağım board. Ne kadar çabuk alırsam o kadar az kira vermiş olurum. Yani acemiyim diye boarda bi şekilde zarar verme şansım mı var? Dediğim gibi en kötüsü başkasının ayakkabısını giymek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yaklaşık 4 senedir kayıyorum. Board henüz hiç denemedim. Normal kayak yapıyorum. Şimdilik kiralamak daha mantıklı geliyor. Fisher kullanıyorum kiralarken de. Yeni tip olanları oldukça kullanışlı.

Hayatımda sadece bir kere Uludağa gittim kayağa onda da Pajero 2500 V6 Dizel vardı bende ve o gece Uludağa son 10 yılın en sert karı yağmıştı ve benim arabanın mazot donmuştu rezil olmuştum. Arabayı orada bırakıp ordan bi Lada Niva kiralayıp eve dönmüştüm. Pistleri aşırı kalabalıktı.

Son 3 senedir Kartepede kayıyorum. Sapanca Kırkpınarda ufak bi dağ evim var. Maşukiyeye 10 dakka. Maşukiye' den 30 liraya kayak takımlarını kiralayıp 20 dakikada tepeye çıkıveriyorum. Genelde pistler güzel ve boş oluyor.

Bence çok güzel bir spor. Çok iyi terletiyor ve keyif veriyor. Yakında board da denemek istiyorum bakalım kısmet.
    Ben de acemiliğimi attıktan sonra, yavuzun da dediği gibi bulgaristan'a falan gitmek istiyorum. Çok ucuza denk geliyormuş turlar. Birkaç arkadaşla konuşmuştum. Şimdilik çok çok yeniyim. Öncelikle korumalıkları alacağım. Bilek ve bel için. Şu an her yerim mor.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk kez geçen kış kaydım yakın arkadaşlarıla gitmiştim uludağa.Çok zevkli tatilde yine gitmeyi düşünüyoruz ama bu sefer kartalkayayı denicez inş..

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subatta sezonu acıyorum eger kartalkayaya gelen oluyosa kayak bulusması yaparız

zorbeykesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 senedir board yapıyorum.
    Bu işin en iyisi Burtondır.
    Beceren kadar gereksiz bir pist yok teleski ile çıkarken devamlı çukurlar var.
    Ben Kuşaklıkaya ve Maden hastasıyım afterski partilere gitmicek olsam hayatta kullanmam Beceren pistini.
    Ekipman olarak en başta kıyafetlerini tamamla bence.
    Sonra gözlükle devam et sonra snowboard botunu al snrada boardunu alırsın.
    Ben şu an finallerim bitsede kaymaya gitsem diye sabırsızlanıyorum.
    Ama boardcu adam off pistte kayar bu zevklidir çok.
    Boardun iki çeşiti var freestyle ve freeride olarak.
    Freestyle daha çok hoplama zıplama die tabir ettiğimiz şeyler.
    Freeride ise bol karda rahat etmenizi sağlar.
    www.MINIciyiz.biz

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaymayı Sarıkamışta öğrendim bende. İmkanı olanların gitmesini tavsiye ederim
    Sarkam Kayak Merkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 şubatta istanbuldan gidiyoruz Kartalkayaya biz 2 araba inşallah gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa irtibata geçerlerse sevinirim

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lordxanax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 şubatta istanbuldan gidiyoruz Kartalkayaya biz 2 araba inşallah gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa irtibata geçerlerse sevinirim
    kalıcakmısınız ?

coyete
    Misafir
    benim bildiğim bu işlerin piiri melii dir ama oda banlandı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalıcakmısınız ?
    Kartalkayaya hiç gitmedik .Nerde kalınır ne kadar para harcanır o yüzden şu anda günübirlik olarak gözüküyo ama eğer cüzdanımıza uyarsa kalabilirizde?Sizdemi gidiyosunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalıcakmısınız ?
    Kartalkayaya hiç gitmedik .Nerde kalınır ne kadar para harcanır o yüzden şu anda günübirlik olarak gözüküyo ama eğer cüzdanımıza uyarsa kalabilirizde?Sizdemi gidiyosunuz?

coyete
    Misafir
    benim bildiğim kartalkaya pahalı geceliği 350 liradan başlıyor

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kartepe'yi merak ediyordum, uygun gorunuyor bu yazdiklariniz Musait zamanda gidip denemek lazim, tesekkurler

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ilk defa 2 sene önce kartepede board denedim.Hayatımda hiçbirseyden bukadar zevk aldığımı hatırlamıyorum...

Ben gittiğimde kar baya sert ve buzlu durumdaydı 1hafta adam gibi yürüyemedim..Düşmekten takla atmaktan bıkmış dereceye geldim ve o halde bile acayip zevkliydi Yeni yağan karın üzerinde kaymak dahada zevkli.

Ve en çok yandığım dibimizde Uludağ var ama gidip kayamıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)