arkadaslar bmw yı verıyorum takasa uste bıraz fark verıp 300e amg hammer almak ıstıyorum yakıt dısında goruslerınıze ıhtıyacım var her turlu
arac lınk
1986 Mercedes - Benz AMG 300E AMG Hammer 28.000 TL Galeriden satılık ikinci el
arkadaslar bmw yı verıyorum takasa uste bıraz fark verıp 300e amg hammer almak ıstıyorum yakıt dısında goruslerınıze ıhtıyacım var her turlu
arac lınk
1986 Mercedes - Benz AMG 300E AMG Hammer 28.000 TL Galeriden satılık ikinci el
280kmh kadran var sanırım bu araçlarda ve kilit difransiyel stndrd olması lzm..yakıt konusunda şikayet etmez isen alınacak bir araç ama bu araç sanki fazla kurcalanmış gibi yanılıyorda olabilirim..
kusura bakma ama çok komik görünüyor.
yandan çekilmiş resminde kapılarda garip bir yamukluk var.
abi bence alınır güzel araba, biz de 300CE alıyoruz kısmetse, kozmetik olarak da bakımlı görünüyor, yamukluğuna kazasına bilmemnesine baktırmalısın bence, buradan yorum yapmak yanlış olur![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bu fiyata bu aracın çok çok iyi olmasını zaten beklemiyorsanız alınır
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Dün söyledigim gibi aman ha sakın, bunun heryeri AMG olsa nolur.
Git bundan 10-15 milyar ucuza 300CE al, hem coupe güzelligi var hem dünya kadar paran cebine kalır.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Göztepede galeride görmüştüm. Bütün ekstraları çin malı ve elde yapılmış. Bu tür araçlar olduğu gibi orjinal haliyle bakımlı olunca güzel oluyor. Bence alma yusuf abi.
Yalnız fiyat ta az buz değil.300E'de olsa;AMG'de olsa '86 model-24 yaşında bir araç için çok pahalı.Kaldı ki aracın duruşu da o kadar hoş değil bana göre.
Geçen hafta '01 model E200 Kompressör Avantgarde aldık 38.000 TL'ye..AMG'de olsa bilmem ne de olsa arada kasa farkı var;donanım farkı var.
Açıkçası çok para benim için.Hele bu duruştaki bir araç için gerçekten çok.
Zira konuyu açan abimizin E34'ü bundan kat be kat daha güzel bana göre.
Ayrıca Yavuz abinin söylediğine de katılmadan edemeyeceğim;illa ki bir W124 sevdası var ise CE(Coupé) almak daha mantıklı.Daha ucuza daha sportif görünüm elde edilmiş olunur.
Bence alma, 190 E alın full sonra german style yapın![]()
bmw yı de aldıgımda ıyı durumda degıldı hep dedıler abı oncekı araba nıssandı abı bmw bu karstırma nıssala dıye dunyayı harcadım vermezsem kalıcak elımde motoru goren kacıyor ama cokda ole aman aman degıl bmw bu arabanın goruntusu durusu cok hosuma gıttı benım bugun oflu hasan goturcek benze bana derlerse abı bu arabanın motoru sanzımanı senı uzmez alırım ben bakmam ole kaportasına kozmetıgıne yaparım onları
1986 Mercedes - Benz 190 190 E 2.3 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Bence bu araç çok çok daha mantıklı bi seçim olur abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)