Çekmeme olayı ve bir kaç yazılım hatalarından dolayı Şubat ayı icinde 5. Versiyonun çıkacağını duydum Turkcell'de üst düzey bir arkadasımdan! Var mıdır aslı astarı ?
Çekmeme olayı ve bir kaç yazılım hatalarından dolayı Şubat ayı icinde 5. Versiyonun çıkacağını duydum Turkcell'de üst düzey bir arkadasımdan! Var mıdır aslı astarı ?
3 ler düşerse 2 lerde düşerbizde gider ipod touch alırız
![]()
GlobalDirectParts, elde ettiği bir takım iPhone yedek parçalarından faydalanarak yeni iPhone 4 parçaları ile orjinal parçalar arasındaki farkları gösteren bir video yayınladı.
Parçalar arasında büyük bir fark olmasa da, yapılan ince ayarların sayısı oldukça fazla. Bunların en başında anten ayarlamaları geliyor. Bu değişiklik iPhone'un ünlü 'anten sorununu' gidermek için veya antenlerin farklı frekanslarda çalışmasını sağlamak için yapılmış olabilir. Yapılan diğer ayarlamalar arasında SIM slotunun eklenmesi, ön kamera boşluğunun kaldırılması var.
GlobalDirectParts dışında SmartPhone Medic de benzer değerlendirmelere sahip, dolayısıyla bu bilgilerin gerçek olma ihtimali yüksek.
Yeni iPhone 4 mü geliyor? - Milliyet.com.tr
böyle bir haber var
Dun aksam haberlerdeydi..Apple in AT&T musterilerinin memnuniyetsizliginden dolayi Amerikanin en buyuk operatoru olan Verizon ile Iphone4 satisi yapacagini sali gunu aciklamasi bekleniyor..Egerki iphone 5 yakin zamanda cikacak olsaydi 4 aciklanmazdi diye dusunuyorum..
4 daha yeni girdi fiyatı ortada5 çıkarsa düşer dediğiniz gibi 4 ün fiyatı onu alırız
![]()
Bende İphone 5 çıkacağını 4teki sorunların düzeltilip allanıp pullanıp birde projeksiyon özelliği konulup satışa çıkacağını duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)