bi arkadaşım niyetlendi sahibinden ilanı yok aracın netten tek kare bi resmini buldum aracın akıbeti hakkında bilgisi olan varmı acaba
Uploaded with ImageShack.us
bi arkadaşım niyetlendi sahibinden ilanı yok aracın netten tek kare bi resmini buldum aracın akıbeti hakkında bilgisi olan varmı acaba
Uploaded with ImageShack.us
bu araç bayağa önce çok uygun fiyata ilandaydı
sonra siteden şöyledir böyledir diye kimse yanaşmadı sonra birisi bakmaa gitti araba fiyatına göre hasarsız gibi bişiler yazmıstı yani o fiyata alınırdı
o arada satıldı arabaçorum yada çankırı ya gitmişti yanlıs hatırlamıyorsam
sahibindende favorimdeydi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şimdi baktım favorideki ilan silinmiş daha geçenlere kadar vardı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yokmu tam bilgi vercek![]()
yardım lazım günceli![]()
way arkadaş yokmu koca forumda bilen eden
kesin vardır bilen TT den kaçmaz hasar tespit sorumlusu arkadaşlar sana kesin cevap verirler süper iş ya servise sokmaya bile gerek yok![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
fiyat olarak ne düşünüyor bende bakmıştım ama fiyatı pahalı gelmişti ben baktığımda araba
düzgün sayılırdı
Araç benim eski aracım fotodaki benim bendeyken sıkıntısı yoktu çok ufak sağ kapının altında sürtme vardı sonra 4 çamurluğuda boyattım ama anlaşılmaz boyandığı boyacı çok düzgün boyadı altında da macun yok ben kadıköyde mustafa diye bir arkadaşa sattım sonrasını bilemem bir parçası değişti diye geldi kulağıma sonradan burdan bilgi almak çok işe yaramaz güvendiğiniz bir yere götürüp göstermek daha mantıklı ayrıca bendeyken kısa şanzuman 1,5 cusco kilit komple alt şase gergileri falan doluydu söktüyselerde yazık etmişlerdir araca tabiki herşey fiyatı ile kıyaslı fiyatını sölersen buradaki arkadaşların alınıp alınmayacağını daha ney söylerler sende evet bu paraları yapıyormuş dersin bu benim fikrim tabi kolay gelsin
Anmelden | Facebook fotolar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)