Herkese iyi aksamlar 2006 model vitonun muayenesi geldi ve ruhsatta 9+1 minibus gorunmesine ragmen ici 6+1. İcini bozmadan halledebilecegimiz Ankarada kimler var acaba ?
Herkese iyi aksamlar 2006 model vitonun muayenesi geldi ve ruhsatta 9+1 minibus gorunmesine ragmen ici 6+1. İcini bozmadan halledebilecegimiz Ankarada kimler var acaba ?
araca standart 10 koltuk takacaksınız sorun muhtamel arka koltuklarda somunlu alyanlı civatarlar kullanın bütün baglantıları tamamlayın koltuklar saglam ve orijinal düzende olsun sıkıntı çıkmaz he yok 7 kişi olarak olsun diyor sanız gidp bir proje cizdiriyorsunuz onun maliyetini bilmiyorum ama o 7 kişilik hali ile sorunsuz ömür boyu kullanırsınız proje ile ama kamyonet olarak
halletmesi kolay bir mesele degil yani boşa ser sefil olmayın
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bence eksik koltuk nerde diye sormazlar.
Geçen hafta bence ticari götürdüm ruhsatta üzerinde reklam vardır yazıyordu ama reklamları sökülmüştü birşey demediler + 1 senelik yerine 2 senelik muayene yaptılar
Arka silecek suyu çalışmıyordu birşey demediler ( başka araçları geri gönderdiler)
Yangın tüpü bagajın içindeki gizli bölümde dedim "tamam" dedi yetkili bagajı açıp bakmadı bile ne var ne yok diye![]()
siz 2 yazdılar dıye 2 yıl var sanmayın cezasını sizden alırlar sonra gecikme olarak elınızde raporda yazan tarıh ne ıse ona uyun silecek suyuda hafif kusur yangın tüpüde hafif önemsenmemiştir reklam logosu olmamasıda hafif kusuryani siz boşa sevınmeyın önemli ama önemsiz şeyler aslında dedikleriniz
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
eksik koltuk nerde diye kesin sorarlar
forumda ibrahim nickli bi abi var gebzede, muayene konusunda yardımcı olabilir siz kendisine özel msj atın
bana 106 da sılecek suyuna agır kusur yazmıstı.ne yaptıkları bellı olmuyo.eryamana gıt hakan sansını dene zaten 1 ay verıyolar yemezse o bır ayda mecbur ne gerekıosa onu yaptır.bence..
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
bizimde caravellei götürmüştük vipdi koltuklar tamdı ek 3 kişilik koltuk atmıştık
koltuklar birbirine yakın diye caz yaptılar geçirmediler![]()
mal tasıyoruz onun için söküldü hesabı kesin gecersin
soracaklarını sanmıyorum o da ayrı![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
eksik koltuk sırasını sormazlar
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kardeş ben dün soktum muayeneye, inan ne yangın tüpüne baktılar ne başka bişeye. İnanılmaz savsaklama var Tüvde son zamanlarda. Bence koltuk sayısına takılmıyacaklardır. Takılsalarda bu kusurunu gidermek adına sana tam 1 ay veriorlar, hiç boşuna önceden önlem alma.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Eksik koltuk Nerde diye soruyorlar sorulmuşluğu vardır bi arkadaşın minibüsü en arka koltuk olmadan götürdük adamlar ruhsatta 9+1 yazıo neden 6+1 diye sordular geçmedi teknik değişiklik oluomuşyer tuvturk silivri istasyonu
Arkadaşlar biz muayene uzmanıyız ve sizin söyledikleriniz savsaklama v.s. gibi şeyler aracın model yılı ve kullanım şekline ( ticari hususi ) gibi durumlarda bakılan ve bakılmayan durumlardır. Bilmeden lütfen kimseyi zan altında bırakmayalım !...
kambersiz alman olmaz
ben kayınpederin transporterini götürmüştüm ivedik muayene istasyonuna koltuk sayısı eksik teknik değişiklik yapılmış diye geçirmediler bilgi olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)