2011 Seat Ibiza 1.4 TSI Cupra 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araçla ciddi olarak ilgileniyoruz nasıl bir araç yardımcı olursanız sevinirim...
2011 Seat Ibiza 1.4 TSI Cupra 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araçla ciddi olarak ilgileniyoruz nasıl bir araç yardımcı olursanız sevinirim...
geçenlerde canlı gördüm, muazzam duruyor. Sahibide üzerine epey titriyormuş duyduğum kadarıyla.
Alındığı günkü halinden daha temiz, çiziksiz, boyasız, sıfırından farksız bir kondisyondadır. Sadece kapalı garajda muhafaza edilmektedir ve sadece Meguiar's bayilerinde yıkanıp, her ay düzenli NXT uygulaması ile bu göz alıcı renk ilk günkü parlaklığı korunmuştur.
bu kısım doğru yani![]()
araba nın temiz olduğuna bizde hemfikiriz fakat nasıl bir aractır kronık sorunları varmıdır o acıdan sordum yinede vwerdigin bilgi için sag olasın ......
valla şu aralar en çok beğendiğim ve en mantıklı araç bence...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
İlandaki araba için bir kaynak: Satılık Özel Renk 2011 Ibiza CUPRA !!
Instagram: mutusgarage
sıfır fıyatı 45 degıl mı bunun.Rengı cok guzel ve bu fıyatlara cok guzel bır arac ama fıyatını bıraz dusurmeye calısın.
Bu özel renkler için ekstra fiyat alıyorlardı ve pek ucuz değildi hatırladığım , ona göre bakmak lazım 0 fiyatına
revo yazılımı yayı falan ekstralar 2000 tl civarında.. bu rengin sıfırı 47000.. 49a sıfır almak yerine 42ye bunu almak cok cok mantıklı bence..
bu rengini gormemiştim çok çok daha güzelmiş ya bu fiyata gerçekten çok mantıklı bir araç![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
demin konuştular tlf arac sahibiyle söz vermiş birini pazartesi almaya geliyolarmış aracı
var mı başka satılık olmadı sıfırına bakcam dün konuştum plazayla 44750 bıraktılar en son olmadı sıfır almayı düşünüyoz bir kaç daha bekleyelim olmadı sıfır olcak her halde
150 hb fr var bide sıfırını 41 bıraktılar
hayırlısı olsun benim de gözde araçlarımdansıfır almayı düşünüyorum.eğer alırsam
İbiza bocanegra liste fiyatı 47,500 diyo. O kadar param olsa ben bocayı düşünürdüm![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)