dizel arabada o sogukta hemencecik isinir![]()
sabah ilk marş basmak adam doğramak gibi bi histir o sogukta motor ıcın en zor zamanlar
foruma fotograf eklerken asagidaki yolu kullanirsaniz fotograflariniz normal ebadinda goruntulenebilir . Ayrica [/img] seklinde kodlarda gorunmemis olur .
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-yuklenir.html
imza boyutunuz hatali detaylar asagidaki konuda mevcuttur .
http://www.techturkey.com/forum/site...kurallari.html
iyi forumlar
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bende zaralıym yazları geliyorum o nasıl derece.
Sivas tr nin tarihinde -58 veya -59 derece ile rekora sahip idi geçen ilimiz oldumu bilmiyorum ve orda yani sivas da kışında bronzlaşmak mümkün solaryum gibi bende kangal lıyım
Artık her sabah daha zor calısıyor araba bakalım mazot filtresi ne zaman donacak diye bekliyorum...
Cagatay, o sogukta 10dk calısınca senin araba 50lt leri goruyodur hic bana soylenme![]()
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
o soguklara kapalı garaj sart olur
Sivas'ta 7 yıl okudum bilirim o öküz öldüren ..ku donduran soğuklarıAllah kolaylık versin bütün Sivas'lı kardeşlerimize
İnadına German
Allah kolaylık versin valla o derece nedir öyle
İstanbulda kapalıda yer olmayınca açığa bırakıorum arabayı vites geçmiyor resmen
o soğuklara maruz kalsa düşünemiyorum![]()
bizde denize giriyoruz hala![]()
allah yardımcınız olsun
özellikle dizelleri o havada en az 15-20 dk. rölantide çalıştırıp öyle yürütmek lazım...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Evimin yakininda kapali otopark olmadigi icin mecburen aciga birakiyorum maalesef ayrica ortalama o sogukta rolantide bekleyipte 100-200m gittikten sonra cikan ortalama genel degil yani)
Gazetede yazdigina gore gecen gece -18mis Allah sonumuzu hayretsin walla.. Gunduz bile en yuksek sicaklik -8...
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
uff valla soğuğu hissetmedim desem yalan olur.Allah yardımcınız olsun.Kapalı garaj imkanınız yoksa bile branda düşünün -14,5 gibi bi sıcaklıkta bence azımsanmıyacak kadar faydası olur en azından camlar kapılar donmaz ve akşamdan kalan araç sıcaklığını dha fazla korur diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)