bu dyno verisini buldum nette. aracın sahibini bu modları yapanı tanıyan varsa beni görüştürürse sevinirim.
bide fotocu arkadaşlar resim gerçekmi değilmi anlarlar onlarda bi incelerse boş yere aramayalım. ama ben gerçek olduğunu sanıyorum.
![]()
bu dyno verisini buldum nette. aracın sahibini bu modları yapanı tanıyan varsa beni görüştürürse sevinirim.
bide fotocu arkadaşlar resim gerçekmi değilmi anlarlar onlarda bi incelerse boş yere aramayalım. ama ben gerçek olduğunu sanıyorum.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
vay be hakaten ıyı degerlermıs :S :S psaoglu servıse bı tel ac ıstersen onlar yardımcı olurlar kanımca gokhan..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
yarın denicem. bide resmin her tarafına goofy filan yazmışlar orayıda arar sorarım bu dyno resmi ciddi mi diye. ama belki forumdandır bu arkadaş bellimi olur.
ya bide bu dyno muhabbetinden ciddi anlamda iyi anlayanlar eğriyi yorumlarsa filan güzel olur. bu değerler nedir yani?
adamı aramamın sebebi şu. birisi bu dynonun megane rs stock motoruna yapılan modifiye ile çıktığını söylediler.
yani piston miston değiştirmeden yazılım intercooler v.s ile olduğunu idda ettiler resmi bulduğum x sitede. gerçek sahibi ile görüşmek o yüzden daha mantıklı dedim ve aramaya başladım bu akşam![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
plaka yazıyo zaten ıkısınıde ararsın speclerı sorarsın,ama acılen bu degerlere ulasmalısın![]()
Ranthor tanıyo olabilir bu sheete 2008 de yorum yazmis
34 AH 5774 (( POWERED BY GOOFY))
http://turkiyers.com/forum/search.ph...45d8e5a7796244
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
turkiyers.com dan bi link var ama üye olmadan gorunmuyor
http://www.turkiyers.com/forum/login...d3e89a274cd1d2
İlker G.
ooo ooooo ootamamdır arkadaşlar bektaşın araçmış bu galiba
onun numarası barbarosda var. yarın alırım ondan.
o bu degılde benım teyze oglu kayıp bı el atsak? eve gıtmemiş it !!
YouTube - Kolpaçino - Polis Çevirmesi
39uncu saniye lütfen![]()
şakaydı bee... serfsızım korkuyorum artıkmitmisiniz nesiniz anlamadım
![]()
aauhauhah
Beni pavyona alıştıran| İzlesene.com
komple lütfensoldaki benim, deşifre olduk
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)