Arkadaşlar daha önce Otodromda yapılan Ferrari etkinliğinin bir benzeri ve daha kapsamlısı artık Olimpiyat Stadında yapılıyor.Ancak bir takım farkları var diğer organizasyondan . Burda Co Pilotlar benim ve Mert Bilaloğlu.
Organizasyon özet olarak bir Süper Sport deneyimi.Bu hafta ve önümüzdeki hafta Ferrari 360 Modena kullanıyoruz.Daha sonraki zamanlarda R8 , Gallardo gibi araçlar gelecek.
Daha önce yapılan organizasyonda otomobil "snow mode" denen mod da kullanılıyormuş sanırım.Tam emin değilim ama insanlar pek Ferrari kullandığını anlamamışlar ve tatmin olmamışlar.Burda ise durum biraz daha farklı.
Co Pilotluğunu benim yaptığım aracın kontrolünü tamamen size bırakıyorum.Pistimizde 3 tur atıyoruz ve Ferrarinin performansını görme fırsatınız oluyor.Düzlükte 130km ye ulaşabiliyoruz , ardından sert bir fren ile yavaşlayarak fren performansını da tadıyoruz.
Bunu bir reklam olarak değil , içinde bizden birinin olduğu bir organizasyon olarak görün istiyorum.Daha önce kullanmamış olanlar için, doğru düzgün kullanmak isteyenler için bir fırsattır.
Bu haftasonu sadece arabanın içinde oturup tur atmak isteyen bayanlara bile düzlükte 8500 devirde vites attırdım , bazıları çığlık da attı.Çoğu korksa da eve gittiklerinde anlatacak bir hikayeleri oldu.![]()
Önümüzdeki haftasonu bir aksilik çıkmazsa yine 360 Modena ile devam edeceğiz.Bilet satışı organizasyon alanında yapılıyor , 89 tl ye satılıyor 3 turluk bilet.Alanda kapalı mekan , yemek ve içecek satışı da var.Bu pazar soğuktu ama haftaya nasıl olacağını bilmiyorum.Yine de eğlendik baya.TRT çekim yaptı, bizim çocuklar ile birlikte görüntü verdik.
Organizasyon cumartesi ve pazar günü saat 11 gibi başlayıp akşam 5 de bitiyor.Sormak istedikleriniz varsa konuya yazın konuşalım.
Organizasyona katılmak için ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.
![]()