maşallah eline sağlık merto.. bu golf özgür ün mü ? çok güzel parlamış![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Güzel olmuş gerçekten Özgüre selam söyle..YEY dersin tanırBu arada kırmızı r53'ede uygulama yapan sen miydin Ankarada?
buda benim gti ım için yaptığım amatör uygulamam.. bir proffesyonel olarak yorumlarsanız sevinrim.. ben çok zorlandım 3.02 ile çalışırken ince bile geldi diyebilirim, meg m100 ile devam etmeyi düşünüyorum yaz başlangıcı..vernik çok kalın.
Birde ilk yaptığım gibi olmuyor tabi hheryer yoruluyor insan günden güne parça parça yapmak daha iyi sanırım
Öncesi,
kill+ Menzerna 3.02 polish Sonrası,
colli 915 Wax sonrası
![]()
gayet basarılı görünüyor...3.02 ile vosvos boyasını aşındırmak gerçekten zor...çokda aşındıramazsınız zaten...
ben her uygulama yapan gibi m105 m205 ibasıp geçmeyi sevmiyorum...
az aşındırarak iyi osnuç almaya bakıyorum..o yüzden 3.02 le kasıyorum bu kadar
ama sizinde sonucunuz gayet basarılı...tebrik ederim...
Çok teşekkür ederim, bunun üzerine havalar düzelince m100 ile devam edeceğim.nasıl olsa 3.02 daha ince m100 den. birde ben 75mm lik pad kullandım tüm arabada ince çalışayım diye... sabah 10 da başladım yıkama ve polish işine akşam 9 a doğru bitirmiştim.imanım gevredi,bir daha asla yapmam 75mm ile![]()
hocam yemin ediyorum 3-5 gün kendime gelemedim. ilk tecrübemdi birde... bu işi 150-200tl ye yapan estafın aldığı para hakikatten sonuna kadar helal dedim.
180mm vardı elimde,75 alayım dedim işte almaz olaydım.180de çok büyük geldi. 130 yada 150 mi alayım ne önerirsin ? m100 için cutting
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)