User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ibiza TDI FR - Golf Mk4 GTI - Civic Vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ibiza TDI FR - Golf Mk4 GTI - Civic Vti

Ibiza TDI : Chip - eksoz - egr iptal - kat iptal
    Golf MK4 GTI: Chip - Qtp - Filtre - Downpipe - Regülatör
    Civic Vti: Headers - Eksoz - Cai

BORKED

YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI

BORKED

YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI Era VGT

enginman ve dou_corolla nicki arkadaslarımın ayagına saglık. Araçlarına kocaman bi maşallah.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar zamandır yaptigim hicbir yarışta hicbir sekilde hırs yapmadığımı herkes bilir.. O gece herkes tekken benim yanıma video çekmesi icin birini almak istememde bunu açıklar iyi bir sekilde sanırım.. Yalniz artik hırs mı denir heyecan mı denir ne denir bilmiyorum buna ama önüme kamyon çıktığı anda ayağını gazdan çekmeyen 2 arkadasıma da tesekkur!!! ederim..

Alperen aracına masallah gitmesi gerektiği gibi gidiyor artik.. Sevindim senin adına..

Yarisirken bahane uydurulmasindan nefret ederim her zaman söylerim bunu.. Bitik turboyla bu kadar gidiyo yapacak bisey yok demek istedim sadece..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar zamandır yaptigim hicbir yarışta hicbir sekilde hırs yapmadığımı herkes bilir.. O gece herkes tekken benim yanıma video çekmesi icin birini almak istememde bunu açıklar iyi bir sekilde sanırım.. Yalniz artik hırs mı denir heyecan mı denir ne denir bilmiyorum buna ama önüme kamyon çıktığı anda ayağını gazdan çekmeyen 2 arkadasıma da tesekkur!!! ederim..

Alperen aracına masallah gitmesi gerektiği gibi gidiyor artik.. Sevindim senin adına..

Yarisirken bahane uydurulmasindan nefret ederim her zaman söylerim bunu.. Bitik turboyla bu kadar gidiyo yapacak bisey yok demek istedim sadece..
    dou ben senle ve kamer le ne zaman rolling yapsam cok zevk alıyorum bunu da her zaman söylüyorum sende biliyorsun. o gün ben sana da söyledim yemin de ettim ben orda senn sıkıstıgını görmedim görmüş olsam ayagımı gazdan çekerdim sana yol verirdim. canımız bi yarıştan önemli değil sonucta metal parçası hiçbir zaman senle benm aramda hiçbirşekilde de hırs vs. olmadı olmazda yani. yine tekrar kusura bakma inan orda görseydim hemen çekilirdim.

evet bitik turbo ile maşallahı var gerçekten bi de siz arabada 2 kişiydiniz. ibiza yakın zamanda daha hızlı olacak inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dou ben senle ve kamer le ne zaman rolling yapsam cok zevk alıyorum bunu da her zaman söylüyorum sende biliyorsun. o gün ben sana da söyledim yemin de ettim ben orda senn sıkıstıgını görmedim görmüş olsam ayagımı gazdan çekerdim sana yol verirdim. canımız bi yarıştan önemli değil sonucta metal parçası hiçbir zaman senle benm aramda hiçbirşekilde de hırs vs. olmadı olmazda yani. yine tekrar kusura bakma inan orda görseydim hemen çekilirdim.

evet bitik turbo ile maşallahı var gerçekten bi de siz arabada 2 kişiydiniz. ibiza yakın zamanda daha hızlı olacak inşallah
    Kalemin emrah senin bide onla oynatalım seni bi

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öpüşün barışın adam olun nan

lan asıl sıkıntıyı ben çektim dou nun hemen arkasındaydım balatalarda yenı degısmıstı o gun durmadı araba seat era olacaktık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pompamda sorun var biliyorsun onu bugün yarın halletmiş olurum kanka sonrada rc ile çıkar basarız

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanmıyorum ki önünün kapandığını bile bile kimse ayağını gazdan çekmesin .. dediği gibi görmemiştir .. roll candan önemli değil ya hakkaten ..

araçların hepsinede maşallah , ilk defa ibizanın bu kadar geride kaldığı video gördüm ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öpüşün barışın adam olun nan

lan asıl sıkıntıyı ben çektim dou nun hemen arkasındaydım balatalarda yenı degısmıstı o gun durmadı araba seat era olacaktık
    Kamyona vursam one cupra tampon takardim sorun dEğil de arkada olan tampondan olacaktık üstüme çıkıyordun

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara ,daha dikkatli gençler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanmıyorum ki önünün kapandığını bile bile kimse ayağını gazdan çekmesin .. dediği gibi görmemiştir .. roll candan önemli değil ya hakkaten ..

araçların hepsinede maşallah , ilk defa ibizanın bu kadar geride kaldığı video gördüm ..
    Kalsın artik geride turbo sadece sus olarak duruyo gibi bisey artik bide vti ile denk gidiyoruz hala yanyana videomuz yok sadece.. Gti tahmini benden 40-50 hp kadar güçlü

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah hepsi canavar gibi ibizayada ayri masallah.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara alperen güzel olmuş araba.
    1.6tdi.
    Ecutech.

enginman01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alperen ve dogu ıkınızınde ayagına saglık alperen aracın cok degısmıs eskı halınıde bıldıgım ıcın bukadar değısmesını beklemıyordum acıkcası turbodan anlamadıgımdan kaynaklanıyor heralde buda bu arada sevgılı kankam dou eger oyle bır sıkıntı olacagını bılsek kesınlıkle zaten boyle bırseyı yasamazdık hıc bır sekılde aramızda hırs olmaz bızım bu kacıncı yarısımız kanka senınle, yasadıgın zor durumdan dolayı nekadar kızabılcegını tahmın edebılıyorum cunku sende bılıyorsunkı bende bı kac kez olumden dondum ve yıne arkadaslarımla yarısırken basıma geldı bu kesınlıkle kasıtlı bırsey yok olamazda alperen barıyere yapıstı bende ona yapıstım sen sıkısmayasın dıe ama bılemezdık o tırın orta serıde gececegını kı bende alperende farketmedık bıle senın frenlerı kıtledıgını yarısı bıraktı heralde dedık devam ettık basmaya kızma kanks bıze bılmedende senı uzduysek kusura bakma ozur dılerım tekrar I LOVE YOU bu arada ıbıza bır nevı cam car gorevıyle bulundu yarısta arkadaslar 2 kısıyle bastı ayrıca bıtık turboyla bıle halen bukadar gıdebılıyorsa coming soon dıyorum ayagınıza saglık allah korumaya devam etsın bızı
    Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara alperen güzel olmuş araba.
    eyw. saolasın daha eksiklerimiz var onları tamamladıktan sonra daha da güzel olacak inşallah.

Alıntı enginman01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alperen ve dogu ıkınızınde ayagına saglık alperen aracın cok degısmıs eskı halınıde bıldıgım ıcın bukadar değısmesını beklemıyordum acıkcası turbodan anlamadıgımdan kaynaklanıyor heralde buda bu arada sevgılı kankam dou ........................
    senn de ayagına saglık abi. tşk ler eski salyangozumuzun eksoz kısmı çatlak çıktı o yüzden istediğimiz gibi gitmiyordu. şimdi o bahsettiğim eksiklerimi de tamamlarsam iyi olur diye düşünüyorum

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara bende diyorum dou neden bukadar geride kalmış aracında bir sıkıntımı var acaba diye meğer turbo bitikmiş... Bu arada aman dikkat edin kendinize beyler..
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbodan zıyade 2 kısıydı dou o yuzden

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    \..
    sende esp var sen kazana dustun kaderin hepmi boyle senin kanka

tum araclara masallah
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    dou kankam öncelikle geçmiş olsun kazasız atlatılmış, belirtildiği gibi görmemiştir arkadaşlar yani az çok samimiyetinizi biliyoruz uzaktanda olsa

yeni turbonuda en sabırsız olarak senden sonra ben bekliyorumdur emin ol , maşallah tüm araçlara da bu arada GTi kendine gelmiş desek doğru bi söz söylemiş oluruz heralde

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan mesai bitsede gidip eve izlesem iş yerinden izleyemiyorum :S
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)