http://www.youtube.com/watch?v=Yd3gDNqtFI4
Çekim çok ba$arılı![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Yd3gDNqtFI4
Çekim çok ba$arılı![]()
burda biraz sallamışlar gibi. come on typer ne demek görende yeni typer eskisinden hızlı sanacak. Pazarlama hilesi gibi bişey bu ....
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
iki kasada çöp![]()
yeni kasanın tipi ii ama motoru çöp
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ha a bu arada şlanzıman oranından standartları aynı daha hızlı Yenisi
www.drecu.com
var da senin araban standartmı ??
www.drecu.com
şöyle de bi dezavantajı var yeni type r ın- ki 6 yıl garantiden dolayı, garantisi bozulmasın diye arabaya bişey yapmaktan bir çok insan kaçınır . çoğu stock dolaşacak bence.
içinde olan yine yapar ama ya3 yıl garantim olmasına ragmen ilk haftada bozmustum eheh
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
honda fabrikasında çalışan bi arkadaşım ingilteredeki fabrikada typerın üretiminde bulunan mühendisle muhabbet ederken adamın söledikleri
eski typerın motoruna çevre kirliliği normlarına uyması için baya sağlam bi katalizör koymuşlar ve buda arabayı 170 hp ye düşürmüş daha sonra yeni cumshuft ve bi kaç ayarlarla tekrar arabayı 201 hp ye çıkartabilmişer
katallizörü atınca çok tehlikeli şeyler olabilir![]()
Team PAŞAOĞLU
aslında bizim arabalarda 1 ay kadar şöyle sağını solunu dinleyerek kullandıktan sonra direk girilebilir tune işlerine. kolay kolay mekanik olarak bi sorun çıkmıyor ama yeni ctr nin aşırı elektronik aksamı problem çıkarabilir.ya ni araba da filtre egsoz var diye torpido soğutucun arızalanıp bakmazlarsa, ben arızalanabilirm.
![]()
aslında burda biraz o bilinci satıcılar aldıgı ıcın yanı ben egzoz taktım kardesım sag amortsorden ses gelıo dedıgımde bunun nedenı senın egzoz un dıe sacmalamıorlar yad agarantı bıtmıs dıe sıyırıp atmıo adam bılıo olabılıceklerı olamıcakları soyluyo sende ona gore davranıosun halıyle . elektronık aksam geldı mertlık bozuldu dbw sucks![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)