Cuma günü, RC'ye komple düz boru ve bir son susturucu yaptık Kaan(JapanTuner) ile. Sağolsun kendi arabasıymış gibi hiç bir şeyden kaçınmadan, en ince ayrıntılarına kadar işin başında durarak olmasını istediği gibi ayarladı. Böyle işinde titiz başka adam tanımıyorum
Bizim RC'den beklediğimiz performans bu değildi, yani olması gerekenin geçen haftalara kadar gördüğümüz hali olmadığını biliyorduk. Geçtiğimiz haftaya kadar arabanın orta ve son susturucusu ile katalizoru üzerinde duruyordu. Duz boru ve egzostan sonra ciddi anlamda değişti performansı. Kaan bu hafta emme manifoldu ve gaz kelebeğine de işlem yapacak, muhtemelen çok daha iyi olacaktır şu anki halinden.
Cuma günü bir kaç arkadaşla deneme yaptık, bizim elimizde olan kendi çektiğimiz tüm videoları koyuyorum. Bundan 3-4 ay önce kadar, SS RS'ten 10 boy civarı geri kalıyorduk, oysa RC'nin şimdi bu kadar iyileştiğini görmek bizi çok sevindiriyor.
İlginçte bir durum var, 4. vites sonuna kadar önde olduğum videolarda her iki araçta da 2 kişi var. SS RS ile teke tek denediğimizde, 2 boy önde oluyor. 2 şer kişiyken işler değişiyor, oysa biz muhtemelen daha ağırız.
Açıkçası ben bu işlerden çok anlayan adam değilim, o yüzden işi bilen insanların bilgileri ve yardımlarıyla elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Kaan arkadaşımın hakkı büyük, ALLAH razı olsun.
Videoları paylaşıyorum, umarım beğenirsiniz.
(SS RS ile 3-4 ay önceki ilk denememizden 2 video)
206 rc - ss rs 172 1. deneme - Car Videos on StreetFire
206 rc - ss rs 172 2. deneme - Car Videos on StreetFire
Bunlar da Cuma ve Cumartesi gecelerine ait videolar;
BTH RC v.s. SS RS (1) - Car Videos on StreetFire
BTH RC v.s. SS RS (2) - Car Videos on StreetFire
BTH RC v.s. SS RS (3) - Car Videos on StreetFire
BTH RC v.s. SS RS (4) - Car Videos on StreetFire
BTH RC v.s. SS RS (5) - Car Videos on StreetFire
Megane RS, arkalardan gelip içimizden geçerken
BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire
SS RS ve ZY RS'in RC içinden çekilen videosu, SS 2 kişi, ZY tek kişi.
SS RS v.s. ZY RS - Car Videos on StreetFire
SS RS ve VE RS'in RC içinden çekilen videosu ( her ikisi de 2 kişi )
SS RS v.s. VE RS - Car Videos on StreetFire
Diğer arkadaşlar da video çekiyorlardı, onlar da ekleyeceklerdir.
İyi seyirler.