Arkadaşlar telefon kullanmıyorum evde , herkesin cep telefonu ve tarifesi olduğundan telefonunun standart ücretini ödememek istemedik ve yazın ev telefonunuyla internetini iptal ettirip 8gb lik vınn almıştım.Şehirdışına çıktığımda veya wireless olmadığı yerlerde çok işime yarıyo fakat bağlantı gerçekten hızlı ve kota çok çabuk doluyo.Kota aşımı sonrası hem bağlantı hızı aşırı yavaşlatılıyo hemde acayip bi geçirme sistemi var faturaya(8gb 70 yada 80 liraydı galiba ama sürekli kullandığım için140 tan aşağı ödemedim hiçbi ay)Ama 2 senelik taahütle almış olduk bikere , hatanın neresinden dönsek kardır şeklinde;;;
Çok fazla para bağlamadan , internet hızını çok önemsememeksizin , vınn a takviye olarak kullanabileceğim makul bi paket (mümkünse eve tekrar telefon hattı çekmeden) tavsiyesinde bulunabilirisiniz.
*D smartın kampanyası var tv reklemlarında.30 liraya tv+sınırsız internet diyo.Discovery için işime gelir d smart.D smartın interneti için teelfon hattı gerekirmi , yoksa uydu net gibi bişeymi?
*Uydunet tam olarak ne ?sınırsız kampanyaları ne alemde?
*Bahsettiğim sınrsız , makul fiyat , çok hızlı olmasada olur , kriterlerine uygun ne tavsiye edersiniz??