Arkadaslar merhaba sizce hangisini alirsiniz her bakimdan olsun ? Veya bu fiyatlara baska bir arabami alirsinizz lutfen goruslerinizi bildirirseniz sevinirimm tesekkurler...
Arkadaslar merhaba sizce hangisini alirsiniz her bakimdan olsun ? Veya bu fiyatlara baska bir arabami alirsinizz lutfen goruslerinizi bildirirseniz sevinirimm tesekkurler...
EJ25,
zor tercih , cayman i daha çok beğeniyorum ama hem performans hem güzellik anlamında bakarsam olaya z4 derim
En yavaş porsche a binceğime sarı bir z4 alırdımZ4 performans olarak çok üstün yalnız caymanın içide efsane ya.
Dr.Ecu
bizde z4 3.5 sdrive var araç şanzımandan dolayı gayet hızlı yeni z4 te araç baya bir dikkat çekici duruyor cayman kadar duruyodur yani öle diim
cayman ın performansını hiç bilmiorum ama tabi arabam varken porschem var demek var orasına karışmam
Team PAŞAOĞLU
ben cayman kadar dengeli bir araç görmedim arkadaş
o nasıl bir viraj kabiliyetidir, ne kafadan ne arkadan bırakıyor
ortadan motorun etkisi büyük tabi ki
yeni z4 hk hiç bir bilgim yok, motor sanırım çift turbolu 3.0 motordu? daha iyi gider muhtemelen caymandan
bence yeni z4 çok çok güzel..özellikle ismini bilmediğim bir mavi lacivert arası bir renk tonu var.
BMW Z4 wallpapers, images, BMW Z4 backgrounds
ayrıca hem coupe hem cabrio..
TABİKİ Z4..
hem hardtoplı olması hem daha yeni olması hemde o cift turbolu motor herseye deger.. sahibindedn de bi tane satılık sarı var.. gördükçe bi fena oluyorum..
Ortadan motorlu cayman'ın topgear handling testlerinde 911 turbodan daha önde olduğunu biliyor muydunuz ?Yani z4'ün düzde caymanda iyi olması bir şey ifade etmiyor.Diğer disiplinlerde porsche zaten her türlü başedecektir z4 ile..
cayman favorimdir kesinlikle ama yol tutuş vs piste çıkılmayacağı için arada dağlar kdr fark olduğunu sanmıyorum
çok zor tercih ikiside eş ihtiyaçları karşılamada bnce yeni iyidir ama porsche her zmn iyidir
yanlız z4 daha dikkat çekici![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Porsche var bi tarafta diğer tarafın ferrari olması lazım marka bazında üste çıkabilmesi için
cayman s z4 e nazaren ok üst bi araç ama burda kafa karışması durmumunun yaşanması normal
biri çok yeni olacak belki "0" km olacak diğeri ise 4-5 yaşında parçası bakımı çok pahalı olan bir araç olacak
arada kalınması normaldir
ama parça ve bakım maliyetleri çok mühim değilse Z4 silik ötesi kalır cayman ın yanında
daha doğrusu porsche markası altında ezilir gider..
sarı z4 fenaymış ya sahibinden.comda gördüm
2011 BMW Z Serisi Z4 3.5is sDrive 102.500 EUR Galeriden satılık sıfır
ama bu fiyat nedir ya ferrarimi alıoruz
sarı Z iyiymiş gerçekten...ben olsam Z alırdım daha yeni hem görsellik açısından caymandan aşşa kalır yanı yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)