1.6 FSI kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum. FSI motorun avantajları dezavantajları, yakıt tüketimi, yüklü iken yokuş çıkma durumu, uzun yol performansı v.s .......
1.6 FSI kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum. FSI motorun avantajları dezavantajları, yakıt tüketimi, yüklü iken yokuş çıkma durumu, uzun yol performansı v.s .......
kambersiz alman olmaz
fsi kullanıcısı değilim ama duyduğum en büyük dezavantajı tüp takılamaması. benzin 4 lira olmuşken hemde.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Prince markada takmaya başlamıışlar diye duydum..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
volkswagenin yaptığı benim sevmediğim zaten üretmiyor artık.. gereksiz motor tipi =) Forewer SR yada Tsı :P
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
tüp takılsa alıcaktım golfler ucuz 2007 modellerı falan ama . takılan marka var prince oda 2500 3000 tl mı ne dedıler dedım bı sieeeaz km yapıyorsanız alınabılır
2005-2007 Arası Golf 1.6 FSI kullandım. Alt devirlerdeki isteksizlik ve 97 oktan ihtiyacı dışında bir sorun göremedim. Bazıları yok öyle birşey desede 2 depo95 bitirdikten sonra egzoz sisteminde bulunan azot sensörüydü sanırım tam hatırlayamıyorum adını o bozulmuştu , kısaca 97 den şaşmamak gerekiyor FSI da. 1.6 bir araca görede gayet iyi gidiyordu.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)