yeni ilik nakli olan crrahpaşada yatan 26 yasındakı bir bayan arkadasımız için ab rh+ trombosite ihtiyacımız vardır.
yardımsever arkadasların asagıdakı numraya ulasmalarını rica ederim
tesekkurler
mehmet 535 577 1356
yeni ilik nakli olan crrahpaşada yatan 26 yasındakı bir bayan arkadasımız için ab rh+ trombosite ihtiyacımız vardır.
yardımsever arkadasların asagıdakı numraya ulasmalarını rica ederim
tesekkurler
mehmet 535 577 1356
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Kanka takaslı A rh+ uyarsa verebilirim.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Trombosit için takas yapmazlar arkadaşlar (büyük ihtimalle), allah acil şifalar versin. Umarım en kısa zamanda bir yardım eden çıkar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
acil şifalar..takas olursa bende verebilirim..
çok geçmiş olsun abi kanbankasi.org sitesinde ab + lere bi bakın yardımcı olan çıkıcakdır zor bulunan kan oldugundan biz A poizitf çok oldugundan fazla duyarlı bulamadık...
bizede a+ lazım nasıl iştir anlamıyorm ya yakınımzda ya ilaç içenler var ya içki içmişler bi türlü en bulunan kanı bulamadık
şişli çevresinde olup a pozitif kan verebilecek kimse varmı? hayır duası almak isteyen...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Cuma, ctesi ve pazar icki ictim problem olurmu bu durum mesela bugin kan verecek olsam ?
Seko aradim seni tel kapali cikiyo
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
alkollu veya ilaç kullanan birisi kan veremez diye biliyorum saolun![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Kan vermeden once doldurulan kagitta dalga dümen ictiyseniz veremezsiniz yaziyodu kanka alkolle alakali bisey yoktu
koray abi sorup dönücem sana telefon çekmiyorms aradıgında ben sana telden dönücem öğrenip.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
koray bey alcol kan degerlerini yükseltiyor
rahmetli anneme kan vericeğim zaman ögrenmiştim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)