Arkadaşlar kankamla bırlkte bı proje olusturduk kafamzda 2 tane aynı arabadan alıp her cıvatasına kadar aynı sekıl yapıp kullanmak gecıyor,
(S2k , Cooper s , Cupra , Sirocco) aklımıza gelenler bunlar sizinde aklınaza gelen olursa yazarsanz sewınırım![]()
Arkadaşlar kankamla bırlkte bı proje olusturduk kafamzda 2 tane aynı arabadan alıp her cıvatasına kadar aynı sekıl yapıp kullanmak gecıyor,
(S2k , Cooper s , Cupra , Sirocco) aklımıza gelenler bunlar sizinde aklınaza gelen olursa yazarsanz sewınırım![]()
Mazda RX-8...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
öncelik performans mı , görsel mi ? onuda belirtirseniz daha iyi şeyler çıkar ...
bilginizdeki araçların dışında yazıyorum ( ep3 Type-R , Astra H , e90 3.20si )
mesela performans ise alın bi GC8 subaru 25 li rakkamlara sonra yüklenin...
Yok amaç şekil ise örnek piyasada az olan Volvo c70 alınıp iyi jant la filan baya ilgi çekici hale gelir
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Rx-8'ler için pek sağlıklı şeyler duymadım acıkcası ama kulaktan dolma şeylerdı , rx-8 kullanan bı arkadas varsa bızı aydınlatırsa sevınırım
Bnmde aklıma evo ve sti gelmıstı ama kanka daha yenı sti sattı tekrardan sti'da alınmıaz herhalde :S
Mert o fiyatlarda cabrio yokk bulamıyoruzOlanlar var onlarda bıze gelmıyor
Acıkcası bende EP3 ten sıkıldım arkadaşımda pek sıcak bakmıor zaten EP3 lere o alıp aracına extra bişiler yapsa dahi benim araç mugen olduğundan benim yapıcak pek bişeyim kalmıyor...
ewet çok güzel olur ancak bu fiyat aralığında bildiğiniz 2 tane s2k varmı![]()
cooper s...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)