Üst kapak açılıp ekzantirik mili değişicek bunun ilgili usta varmıdır işin ehli biraz kıl bi adamımkime gidebilirim ??
Üst kapak açılıp ekzantirik mili değişicek bunun ilgili usta varmıdır işin ehli biraz kıl bi adamımkime gidebilirim ??
6.sanayide benimde gittigim guzel bir tamirci var..adi serkan 0537 657 72 14...bertan verdi nuamrani de her sekilde yardimci olur..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
avs nin yanındaki serkan mı... 3 . sanayi de varmı bildiğin bertan... 6. sanayi ters kalıyor biraz 3. sanayide parça sıkıntısı çekmiceğimi düşünüyorum..
Bertanın dediği o evet. Playboy serkan
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ters kalmasa gitmek isterim tanıdığım insan ama mesafe kurtarmıyor...
Tartışmaya araştırmaya hiç gerek yok
3.Sanayi Sitesinde
Ya ///MT Tansel usta yada bi arka sokağında Kardeşler Oto Sedat ve Sercan usta
www.egeturbo.com
Turbo asker
Tansel ustayı duymuştum fiyatları nasıldır bilgin varmıdır yoksada mühim değil gidip görmekte fayda var dediğim gibi kıl bi adamım![]()
araç nedir
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
e21 istediğim motoru bulamadım pekte içime sinmedi sinenlerde uçuk fiyatlar şimdilik yaptırıp yazında başka motor takarım artık ekzantirik ters dönmesinden dolayı patlatma yapıyor o değişicek ayrıca tamire girmişken görsel olarakta biraz uğraşmak istiyorum eksoz sistemi zayıf oda yapılcak kaportayada giricek 1-2 yeri yapılcak arka cam fitili sorunlu o yapılcak cam otomatikleri tazelencek iç döşemelerede biraz dokunmak istiyorum vs vs![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
mega servis serafettin usta cınarlıda dırek almanyadan parcada getırıyor fiyat konusunda yardımcı olur
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)