Satýn alýp piþman olduðumuz her türlü ürünü paylaþalým istedim.
Hemen bir küçük örnek;
Etikette bir ay kokuyu muhafaza eder diyor. Yalan anca içindeki kartuþu kaloriferin üstüne koyarsan biraz koku veriyor gerisi hikaye
ALMAYIN.
Satýn alýp piþman olduðumuz her türlü ürünü paylaþalým istedim.
Hemen bir küçük örnek;
Etikette bir ay kokuyu muhafaza eder diyor. Yalan anca içindeki kartuþu kaloriferin üstüne koyarsan biraz koku veriyor gerisi hikaye
ALMAYIN.
güzel bir konu.
nokianýn 5800xm ve 6700classic modeli.ikisini de sýfýr aldým fakat adam gibi telefon görüþmesi yapamadým.5800 ara ara çekmiyordu kafasýna göre donuyordu vs.sattýk kurtulduk dedik 6700 classic aldým sýfýr,bu da konuþurken kendiliðinden kapanýyordu vs. garantiye gidiyor geliyor yazýlým yüklüyorlarmýþ ama hiçbir türlü düzeltemediler hatta en son geldiðinde kendiliðinden kapanýyordu sadece görüþme yaparken deðil her gidip gelmeside 3 hafta.aldým telefonu kullanamadým.son gönderdiðimde yenisini talep ettim 2-3 hafta oldu yine.
kýsacasý nokianýn düzgün telefonu pek yok yeni modellerde.bitmiþtir nokia gerek servisi gerek telefonlarý olsun.ya en dusuk telefonunu kullanacaksýnýz yada ozellýklý olanlarýný almayacaksýnýz.hýcmý arge yoktur bý fýrmada kardesým piyasaya sürerken bi deneyin.telefon alýyoruz konusamýyoruz .gecende bi telefonunu kurcaladým yený cýkmýs en iyi modellerinden.o da kafasýna göre takýlýyordu
ÅžikayetVar / Åžikayet Oku / NOKİA Telefonum Bir Türlü Yapılamadı!
aras kargo
metro turizm.
+1
memnuniyetsizliðin adresi...
Kuryenet\\\'i es geçmeyelim...
akbankda cok fenadýr . . . adamý delirtir baglanamazsýn telefondan ve herseyde bankaya gidin cozun derler bankaya gidersin internet sifresini sýfýrlamasýný solersin yaptým der eve donersn olmaz sonra aradýgýnda derlerki biz sizin para kartýnýzýn sýfresýný sýfýrladýk... boyle binlerce sey.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandý. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
waffle house.... 5 para etmez waffle
www.honda-tech.com
Anladýk hepiniz kralsýnýz da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
AIG sigorta yani yeni adýyla Chartis sigorta. cepçilerden, týrnakçý hýrsýzlardan, kapkaççýlardan, gaspçýlardan hiç bir farký yok o firmanýn benim için.
aras kargo cidden efsanedir bu konuda kimse eline su dökemez sanýrým
philips deck telefonlar bir ayda kaç tane deðiþtiricem bakalým rekora koþuyoruz
qtek 8500
körler saðýrlar
2004 model seat cordoba TDI![]()
sonax motor koruma,sadece yýkayýp üzerine birþey sýkýyorlar sözde 6 ay temiz kalacaktý iki hafta sonra tozun topraðýn içinde kaldý sýktýklarý sprey çok toz çekiyor 100 lira para aldýlar birde, gidip yýkatýn daha iyi
Aksigorta : Zamanýnda Poliçemde kaza yada arýza fark etmeksizin sýnýrsýz çekici hakký yazmasýna raðmen, arýza durumunda sadece 1 hakkýnýz var 2. sinde ücret ödemeniz gerekir diyerek beni yarý yolda býrakmýþ 3. sýnýf bir sigorta þirketidir.
Müþteri temsilcisine poliçemde yazan þeyi (hasar ve arýza fark etmeksizin yazdýðýný) en aþaðý 20 kere okumama raðmen, bana prosedürün deðiþtiðini, sadece kaza halinde sýnýrsýz çekici hakký olduðunu iddia ederek çekici göndermemekte inat etmiþtir. Elimde yazan, parasýný ödediðim ve imza attýðým poliçenin hiç bir anlamý yok o zaman her an her þey deðiþebilir ?
Bu prosedür deðiþikliði bana hiç bir þekilde haber verilmemiþtir bu arada, ne acenta ne de sigorta þirketinden. Ýhtiyacým olduðunda öðreniyorum.
2 arabayý çýkardým, 3. arabanýn vakti gelince o da çýkacak. Aksigorta mý, evlerden ýrak, sigorta görünümündeki hýrsýzlar.
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)