Haftaya
Fransız APP,lastik jant(basılacak),xenon,amerikan park,devir saati vs ufak ayrıntılarla araca güzel görünüm vermeye uğraşacam.
Hayırlısı olsun . Kazasız , belasız.
Yalnız 15 inch'ten büyük jant takmamanı öneririm . Aracı zorlar .
Ve ayrıca ofsetli jant takmana gerek yok spoon jantta koyabilirsin ancak yinede kendi kararın .![]()
New Toy! - 41 AJV 325
ofsetli jant sığmaz zaten 15 spoon koy bas yere mis gibi
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Maşallah kazasız belasız yapılacaklar çok daha güzel olur![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah yapılacaklar listesi umut vericiZamanında aynısın full siyah tamponlusu vardı.5.000KM'de satmıştık evin ilk sıfır km aracıydı
Çok özledim onu şimdi
![]()
Arkadaşlar,çok teşekkür ederim.Egzosttu net üzerinden İstanbul'dan(yaşam oto aksesuar-reform tuning) 200 tl aldım.
Krommu değilmi derken,kaynağı yapan kişi krom olduğunu söyledi.Araca monte etmeden önce egzoscu bu egzos senin arabanda ses vermez,1.4 motor bu egzosttu dolduramaz dedi.
Montajı bitirdikten sonra,ilk çalıştırmamla birlikte verdiği sese hayran kaldım.Yani sesi sizlerde videoyu yüklediğimde beğeneceksinizdir.
Site açısından problem olmazsa linki kopyalayım buraya
Marka Uyumlu Modifikasyon Egsoz 200 TL
Siparişi verdim,ertesi gün kargodan teslim aldım
hayırlısı olsun maşallah kazasız belasız,far karartmayı ve sinyalleri sabitleyip çift duyu yapmayıda planlarının arasına koyman lazım![]()
CVK RS - izmir
maşallah![]()
Arkadaşlar,dün 14'' jant+kumho 185*55*14 lastikleri monte ettirdim.Kaliper ve kampanaları maviye boyadım.Cumartesi günü araç basılacak ve tesisat döşencek.Hafta içide app plaka+xenon+far,sinyal karartma+bosch korna+devir saati+3'lü pord bağlanacak.İlerleyen günlerde farklı projelerde var.
[size=5]LEYLEK SPEC[size=5]
Araç basılınca bu hali alacak,inşallah.
![]()
Egzoz güzel olmuş ama kafasının aşağı bakması kötü duruyor düz çıkartsaydınız keşke
fotoda ki gibi basmak için baya bir kesmek lazım
egzoz videosu bekliyorum![]()
devir saati takmayın bence, onun yerine ufak tefek çok renki olmayan, iç mekana uyumlu yağ sıcaklığı su sıcaklığı o tarz saatler alabilirsinizgerisi için hayırlı olsun gule gule kullanın
bu ara egzoz için tamponu biraz kesseniz çok daha güzel olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)