Selamlar
fotoğraflardan anlaşılacağı üzere bakımsız solmuş , çizilmiş bir getz e işlem yaptım. şimdiye kadar bandıra bandıra fırçayla yıkanmışgüzel güzel çizikleri vardı.
Foam lance Ve atas proteo cilalı şampuan ile güzelce yıkandı.
medium kil + detailer ile boya üzerine yapışan zift, kir gibi pislikleri temizledim. temiz yüzeyde çizik durumları
Uygulamaya sürtmeden dolayı oluşan çiziklerde meguiars m105 geri kalan yerlerde menzerna 302 yi megs light cutting pad ile uyguladım.
Sonrasında yün pad ve aşındırıcının bırakmış olduğu hologramları alması ve final parlaklığı için menzerna po 85re kullandım. Uygulama sonrası wax öncesinde durum aşağıdaki gibi
Motor temizliği ve koruması için yıkamadan yüzeysel temizliğini yapıp Plak2 uyguladım.
Ardından Atasın waxy diye bir ürününü denedim. Güzel bir parlaklığı ve yüzeyde bıraktığı güzel bir yumuşaklık var.
Lastiklerde megs endurance , davlumbazlarda Atas TSP ve plastik parçalarda AutoGlym Plastic conditioner ını kullandım.
Uygulama Sonrası sonuç ve padlere çıkan verniksiz hyundai boyası aşağıdaki gibi
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Erenköyde kapalı garajımda yada su ve elektrik imkanı olan bir yeriniz varsa uygulama konusunda yardımcı olabilirim.[/B]