.................................................. .............................................
.................................................. .............................................
New Toy! - 41 AJV 325
Maşallah ama jantlar Keskin in daha farklı bi modeli ve ön arka farklı ofset takımlısı olsa çok daha güzel dururmuş![]()
maşallah![]()
kazasız belasız arkadaşım parayı bulursam alıcağım tek merso bu kasaya takmış durumdayım bu araçlarda kronik sıkıntı varmı bakımları nasıl parça durumu v.s bilgi verirmisin kullanıcı olarak yakıt durumu otomatikmi manuelmi almalı veya hangisi alınmalı 190E den sonra merso sevdası başladı bende hepsi bir yana merso bir yana
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Tutulanları otomatik olanları,hele 5 ileri otomatikleri çıktı ki 96 senesinde en çok onlar tutuluyor ama manueli daha az yakıyorŞahsen ben W202'de manuel kullanıyorum yakıt tüketiminden acaip memnunum
Elegance alman daha mantıklı olur,zira Mercedes'in ne kadar dolu ise o kadar kıymetli oluyor. Yakıt tüketimi bu kasaların otomatik şanzımanla şehir içi 250 krşun altına düşmez
![]()
İnadına German
Sağolun , teşekkürlerKronik sıkıntıları yok benim gördüğüm kadarıyla . otomatik her zaman tercihiniz olsun çünkü manuelleri ben kendi açımdan beğenmiyorum . Parçaları biraz tuzlu olsada değeceğine emin olabilirsiniz çünkü çok konforlu ve çok güzel bir araç. Sürüş hisside bir hayli güzel
Denildiği gibi ya elegance versiyon alın yada avangarde.
New Toy! - 41 AJV 325
Maşallah kazasız belasız
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)