Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
arkdaşlar bu arac hakkına bılgısı olan var mı ?
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
arkdaşlar bu arac hakkına bılgısı olan var mı ?
Düzgün gözükmedi bana. Çünkü aracın yandan hiç fotoğrafı yok, aracın orjinal jantları değişmiş aynı ebatta evo 8 enkei takmışlar. İlginç.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Araç hakkında bilgim yok ama fotoğraflara bakılırsa yan taraf ilginç marşpiyel olsun jantlar olsun birde kafası arkadan daha yüksek?
arkdslar ıyıce cıldırmak uzeryım elımdekı nakıt bellı :S ve o aralıklarda arac bulamıyorum. ne s2k ne sti nede Evo :S
RADİKAL BİR KARARLA YENİ ARAÇ ALINDIĞINDAN FİYAT PİYASA RAİCİNİN ALTINDA 55.000TL'YE SATILMA KARARI ALINMIŞTIR
Açıklamasından sonra Scirocco ile takas düşünülür denilmeside ayrı bi düşündürücü sebep.
Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz![]()
mis gibi evo 8 verelim![]()
55 liranız varsa ve subaru da bakıyorsanız;
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2004 Model 56.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
Bu aracı cok iyi bilirim. Zamanında CMS shop ta calısırken jantları ve ıc aksesuarlarını bız takmıstık. Sahibi 60 yaslarında birisiydi. Adını unuttum ama arabasına cok ama cok temiz bakıyordu. Hatta bundan onceki arabası beyaz evo 8 di yanlıs hatırlamıyorsam. O enkei jantları takarken hic begenmemiştik ama kendisi daha hafif ve sportif diye secmişti. Ama o momo topuz ve el freni o araca hakikaten gitmedi. Uzun lafın kısası hala aynı adamda ise kesinlikle cok temiz bakılmıstır. Bence alınır.
ilanını bulamadım ama aydın_22'de kırmızı evo8 var düşünürsen.arabada bursada üstelik yol yapmanada gerek yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)