Arkadaslar plakası 26 P ile başlayan kırmızı murat 131 arkasinda es es cikartmasi olan araci taniyan bilen varsa Allah rizasi icin soylesin lutfen cok onemli bir durum rica ediyorum!
Arkadaslar plakası 26 P ile başlayan kırmızı murat 131 arkasinda es es cikartmasi olan araci taniyan bilen varsa Allah rizasi icin soylesin lutfen cok onemli bir durum rica ediyorum!
murat abilere filan bi sorsanız gecmiş olsun hayırdır
gecmis olsun da buldun diyelim nolucak ?
dovucekmisin
oldurucekmisin
nedir yani buldugunda ne degisecek geriyemi saracak kaset onune kirmamismi olacak ...
hadi diyelim bunlari yaptin ozaman ne farkin kaldi onune kiran hiyardan ?
Biraz sakin gerek yok bole seylere hayvanlik yapanla bir olmaya degmez illa bisey yapicam diyosan ara 155 i plakasini bildir durumu anlat alkollu falandir belki baska birinin cani yanmadan bi kontrol etsinler ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Geçmiş olsun bu aralar ne oluyor böyle TT üyelerineSohbet bölümünde 4-5 tane kaza geçirdim kaza atlattım konusu var
Allah korusun
...
Haklisinda ne yapayim ben gozum gibi bakayim ustune toz gelsin elimle sileyim kendini bilmez gelsin arabami ve beni tehlikeye atsin bumudur yani bunun yanina karmi kalsin neden hep 106 saxo sahibi olanlara hep bi atar var sat 5 tl lik aracini al bitane madem bide ben orda spin atmisim kalmisim nerdeyse tamponum mahfolcak sen kaçıyorsun ama bi bulursam varya.......
trafikte okadar cok otomobil kullanmayi bilmeyen yada kendini bilmez tip varki kafaya takarsan katil olursun soguk kanli olup allaha havale ediceksin ha yasal olarak ta ara dedigim gibi polisi anlat durumu ver plakayi birinin canini yakmadan bi kontrolden gecsin ...
senin olay icin solemiyorum ama bole durumlarda yerini yurdunu bilsem bile solemem sonunun ne olacagini kimse bilemez ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
görünen o ki büyük ihtimal burdan bulamicaksın bile .. yaşadığın gerçekten hiç hoş bişey değilmiş.. hepimizde senin kadar sinirlenirdik hatta çoğumuz orda yakalasak döverdik .. ama şuandan itibaren yapabiliceğin en güzel şey 155 i arayıp şikayette bulunman
155 aramak benimde aklima geldi ama plakisini cok zor okudum cunki ben sakin sakin max. 60 kmh gidiyorum sol seritten adam hic bisey gormese egzosu duyar ama inadina yapar gibi pat diye onume kiriyor plaksini zor gordum sadece p ile basliyor cunku tapa gaz kactı. Benim arabada biri 18 biri 12 biri 7 yasinda yiğenlerim var ya birşey olsa onlara? Allahından bulsun ama yinede bulursam harbi çok fena yapıcam 3,5cm yayla o kasisten nasil uctum bilmessin arkasindan. Allahım sen sabır ver ne diyim....
Bende boyle bir konu gorsem inan ayni seyleri yazardim turbo quatro, ama ins diyim basina boyle birsey gelmez. Amma gelirse ozaman beni cok iyi anlarsin 2 sene 406ya bindim ustune tas bile sekmedi ama bu arabayi aldim alali nekadar o.ç varsa nekadar Allahindan korkmayan varsa beni buldu buda bardağı taşıran son damla oldu...
[B]Yolda artıst dolu. altına arabayı alan cıkıyor. ozellıkle vestel arcelık yada sucular.
artıstlık yapıp gıdıyolar. hanı ınsan karsısındakı arabayı begenınce selam verır sellektor falan yapar uzar gıder. artık gelıyo onune kırıyo kıcına yapısıyo soldan gırıyo alttan gırıyo basıyo gıdıyo. ayıp yav.[
Arkadaşın dediği gibi GTi - VTS - VTi tarzı araçlara garezi var insanların..
Bir keresinde 2 araba Beylikdüzündeki evimizden Merter'de ki evimize dönüyoruz.. Önde ki araçta annem babam, kendi arabamda da ben ve kardeşim gidiyoruz..
Havaalanı yokuşunu iniyoruz normal seyir halindeyiz sol şeritte.. Aynaya baktım, bitane VW Caddy deli gibi makaslaya makaslaya geliyo, heh dedim bu bana patlayacak..
Demeye kalmadan yanımda belirdi bariyere doğru kaçtım, sağ ön çamurluğumu yaladı geçti.. Önümde seyir halindeki babama arkadan patlıyordu fren yaptı duramadı tekrar orta şeride attı kendini sert bi şekilde, kaçırdı arabayı bi sağa attı kıçını bi sola.. Toparladı kaçtı ondan sonra..
Ulan dedim gidiyim peşine tam vites küçülttüm çıktım peşine baktım babam bana hareket yapıyor.. Kestim tekrar gazı.. Sıcağı sıcağına mantıklı düşünemiyor insan.. Sonradan sakin kafayla düşününce peşine gitmek kadar saçma bişey olmadığını anlıyorsun.. Allah korusun, onun peşine giderken kaza geçirip canından bile olabilirsin..
Öncelikle geçmiş olsun,çok iyi anlıyorum seni arabayı biraz araştırsak 1-2 güne bulurum sana ama gereksiz ve bize yakışmayını luzümsuz bir iş yapmış oluruz tekrar geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)