Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arabayı almak istiyorum sahibi ile anlaştım ama arabanedir ne değildir bilmiyorum dükkana gidip tramer kaydına falan bakmadım izmirde olup görenler varsa yazarsa sevinirim
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arabayı almak istiyorum sahibi ile anlaştım ama arabanedir ne değildir bilmiyorum dükkana gidip tramer kaydına falan bakmadım izmirde olup görenler varsa yazarsa sevinirim
37 istiyormuş önceden suan nakite sıkıştığından dolayı bu fiyata anlaştık bitirdik işi nasipse yarın yola çıkacağım almak için ama çıkmadan görmediğim bir araba için boşa gitmiş olmayayım
Kardeş eğer bu araba DA Typer sahibi mutinin baktığı araç ise Alsancakta kimsenin aracını kötülemek istemem ama muti direk caymıştı baktığında..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
doğrudur kanka ben arabahakkında bilgi topluyorum ***** typer birdile düştümü işimiz zor bişiolsa altından kalkamayız
Aga PM attım o bilir büyük ihtimal..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
''DetailEF'' can abi araçı biliyor heralde bi kaç sefer fotoğraflarının arkasında görmüştüm bu araçı sanırsam![]()
CVK RS - izmir
artık aldık arabayı inşallah hakkımızda hayırlısı olur araba hakkında gerekli yerden bilgileri, aldım içim rahat alıyorum arabamı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)