App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kardesım cok güzel maşallah rahat rahat tr de tek dıyebılrım ılerde bu jantları parlak sıyah yaparsan degısık durabılır
Melih valla olmus noktayı koyucak hale gelmiş maşallah cok şık![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Melih abi maşallah..Bu bilonun bir fiil(internet ortamından) ilk günden beri yapılışını izledim.Hatta burda olmayan bir çok fotoğrafı var.Ama bunun kadar güzeli yok.bence bu araçta dış görünüş olarak sınır budur.
Hayirli olsun kardesim 10 numara olmus, Allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin kocaman Maşallah.
Burdaki senin kargo isin icin beni arayacaktin numarami pm atmistim ama yalan oldu sanirim donmedin bana ?![]()
sağol kardeşim hallettim gibi o gün indirdim klipleri
sağolasın mustafa jantlarla daha oynamam çok hasta oldum sök tak yapmaktan
özgür abi teşekkürler sağolasın
Ömerim çok teşekkür ettim sağolasın
Adamımsın sen ı love you kankahavalar düzelsinde öyle yapalım çok üşüdün la
Teşekkür ettim kardeşim 1 sene gibi bi sürede bu hale getirdik çok şükür
sekom çok sağolasın
Mert vazçgetim kardeşim ondan ya daha uyguna buldum burda çiftini 90a aldım ordaki tek bu paraya gelcekti ilgin alakan için çok sağolasın haber vermeyi unuttum kusuruma bakma yorumun için teşekkür ederim![]()
maşallah![]()
Maşallah Gerçekten Güzel Yaptınız Bende Takip Ettim ... Türkiyede Bunun Daha Güzelini Yapalacağını Düşünmüyorum Bir Ara Satıyordunuz Vazgeçtiniz Galiba ?![]()
İnstagram : onebimmerstory
aldırcan bana bundan yakazasız belasız kardesım
Güzel durmuş jantlar. Coiloverlar ne marka?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
masallah melıh basıklıgı flan cok guzelde jantlar cok sade kalmamısmı bıraz daha gösterişli bseyler dusunmuyomuusn ?
teşekkürler
Keyfi satılıktıHatta şuandada İzmitte biri sormuş satılabilir
Yoksa satmayı düşünmüyorum teşekkürler
Fiesta aldıran fiestaahahah
çok teşekkür ederim sağolasın
Teşekkürler. Önlerde coil var namiştainda yapılan jazzın coillerini buna taktık. Tabiki amortisörü değiştirerek
Teşekkürler. Açıkcası sade daha hoşuma gitti. Advanlarlada iyidi ama böyle daha bi güzel geldi gözüme. Daha jantlarla oynamam teşekkürler![]()
şimdi coillerle ne kadar düşmüş oldu.en son 12 falan demiştin clubtr'de.ayrıca maşallah aracast spoilerdan benimde temin etmem gerek
![]()
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)