Arkadaşlar 97 GF8 aracımı içlerine girmeden ve evrak işleri ile uğraşmadan siyahın tonu olarak komple boyatıcam ben aşağıdaki iki ton üzerine yoğunlaştım ama + - neyse fikirlerinizi rica ediyorum.
1. Metalik Siyah
2. 04 STI Sarı Simli Siyahı![]()
Arkadaşlar 97 GF8 aracımı içlerine girmeden ve evrak işleri ile uğraşmadan siyahın tonu olarak komple boyatıcam ben aşağıdaki iki ton üzerine yoğunlaştım ama + - neyse fikirlerinizi rica ediyorum.
1. Metalik Siyah
2. 04 STI Sarı Simli Siyahı![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Metalik siyah![]()
mat siyah felan yapma bence direk öldürür arabayı
Version VI sarısı
Versin V Fümesi. rb5 e yakın bi renk
sarı biraz iddialı ama siyah felan yerine kesinlikle bunu yapardım ben
fotoda biraz sönük kalıyo ama bu renge ilk boyandıgında yusuf abının arabasını 3 saat gözümü ayırmadan baktığımı bilirimfotodan cok daha guzel canlıda
![]()
evrak kısmını şimdi gördüm![]()
siyah için eklediğin örneği tam göremedim , azıcık daha büyüğü varsa onu eklersen daha iyi anlarız
şaka bir yana , bence de yapılacak tek bir hareket var , o da budur ;
http://www.jamesmcintoshjr.com/gf8_prt2011.jpg
evrak işleri artık eskisi gibi değil , bence boyanacaksa evrağı dert etme
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Evraklarla uğraşılmaya karar verilirse Füme derim kesinlikle
Ama diğer 2 seçenek arasında Metalik Siyah diyorum..
maalesef fotoları öyle koydum çünkü bizim server diğer resize imkanı veren sitelere gırmeme ızın vermıyor.
evrak işleri ile gerçekten uğraşmak istemiyorum kolay yada zor çok yogun çalışıyorum ona ayıracak vaktım yok bende isterdim farklı bi renk yapmak ama maalesef araba kesinlikle siyah olacak
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
metalik siyah faruko ne öyle anasını satıyım sarı simli iğrenç duruyor.
sarı simli dedim ama şimdi acayip çirkin olduğunu farkettimkesinlikle metalik siyah diyorum daha ağır ve güzel duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)