arkadaslar e60 m5ten sonra alınıcak 3-4 aylıgına binilicek en mantıklı araç hangisi olur
arkadaslar e60 m5ten sonra alınıcak 3-4 aylıgına binilicek en mantıklı araç hangisi olur
sahsi fikrim E92 M3.
en son atmosferik M3 olucagindan mutlaka tadina bakilmali
Only Flying is Better...
m5 ten sonra o yazdıkların pek kesmiyceği için al bi dizel 3 4 ay ekonomi yapyenı cıkan bmw turbo serisinden alırsın sonra
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
M6............................
Golf MKVII 1.6 Tdi
z4 dedim sekli guzel ..
M5 ten inmişsin diğerleride az çok aynı araba git farklı kafana takılan başka bir araç varsa birazda ona bin sonra satarsın
görünüşü açısıyla son kasa m3 çok yakışıklı,performans açısından 335i lerin yazılım ve intercooler ile son kasa m3 ten daha iyi gittigi gözümle görmesem de biliyorum,bir de proje arabası olarak single turboya çevrilirse çok zevkli bir araç olur,bu bahsettigim yapılmadı ama birisi yapsa nasıl olcak diye meraklı bir bekleyiş içindeyim..
konu 335 e ne yapılır degil farkındayım umarım konuyu dagıtmamışımdır,tipi açısından fikrim m3,potansiyelleri açısından 335i,umarım gönlünüze göre olan aracı bulursunuz![]()
ben baska bir secenek sunayim daha kimsenin farkedemedigi cok gusel bir araba var hem kucuk hem hizli 1,35i hic kullandinizmi bilmiyorum ama cok gusell ve keyifli bir arac
BMW 1 Serisi 1.35i 2008 Model 74.500 EUR Galeriden satılık ikinci el
normalde m6 demek isterdim lakin m5 kullanmışsınız. 3-4 aylık kullanım için aldığınızı da düşünecek olursak 3 kasayı hem farklılık olarak hemde sorasında daha rahat satabilmen açısından önericem. standart bineceksen tartışmasız m3 yükleyeceksende m3derim.
M3 ve M6 çok özel araçlar diğer 2 araç yanlarında çok soft ve basit kalıyorlar
kısa süreli demişsiniz o yüzden direkt e92 m3 diyorum mükemmel V8 harika tasarım bla bla..
e92 M3 tabikide. ama o V10'nun yerini hiçbir şey alamaz ayrı bişey.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
yanına at yazmıyorum![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)