Aracı bilen varmı acaba ?
Toyota Celica 1.8 VVTi 2004 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Aracı bilen varmı acaba ?
Toyota Celica 1.8 VVTi 2004 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
araç eskiden abimdeydi adanada... gözün kapalı alınabilirsin bu aracı... ayrıca sırf jant takımını almak istesen spacerlarla 5 lirayı bulur çünkü jantları orijinal volk time attack... ayrıca araçta greddy CAI var Egzozda apex olması lazımdı... orijinal 192 hp... ama şu anda 200 üstü bişidir..
Dr.ECU
01 plaka olarak Eskişehir'de gördüm bi kaç kez çok dikkat çekici gerçekten26 plaka olmuş ondan haberim bile yok
![]()
EMC
cok fazla yok motor toyota sonuçta yağı suyu değiştiyse sorun çıkarmaz. parçasıda yunanistanda kıbrısta gırlazaten bu araç tek gibi başka görmedim ben
İstanbul'da bir tane sarı var Mecidiyeköy'de gördüm bu kasadan
Edit: Tuning dergisinde çıkmıştı Fark var sloganıyla![]()
...
aracın ederi konusunda bilgi yok malesef fazla olmayınca
birde
Acura RSX Type-S 2005 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araç var gönderdiği
Dr.ECU
Ederi herkese göre değişir... sonuçta bu celica en dolu olan version VVTLi T 2ZZ-GE motor var. geliştirilmiş sport şanzımanı var diğer eski versionları gibi o gereksiz uzunluktaki şanzıman yok bunlarda... bana göre hertürlü eder az bulunan özel araba ve üstündeki aksesuarları kendiniz almak isteseniz 8-10 lira harcarsınız... ona göre hesaplayın...
acura'yı söyliycektim bende.
ama 10bin tl'lik farkı görünce Celica'yı tercih ederdim kesinlikle.
celica nın sahibi devamlı müşterimdi (oto kuaför) ciddi temiz bir araç zaten keyfi biniyor gündelik başka bir aracı daha var yanlış hatırlamıyorsam sağ çamurluk ta işlem var park halindeyken vurmuşlardı sanırım içi dışı gidişi on numara bir araba tavsiye ederim
mantıklı olan da bu zaten.
ikisi 45bin tl olsa Acura RSX kesinlikle fakat o kadar ekstra ve arada ki fiyat farkı Celica'ya yöneltiyor.
ki performans olarakta acura'dan aşağı kalıcağını hiç sanmıyorum.
Tr de 192 lık benım bıldıgım 5 adet var , keyifli güzel araçtır, acura da bir arkadaşımdaydı daha evvel, ama bu istenen fiyatlar iki araç içinde biraz çok bence...
acura değerini kolay kaybetmez sonuçta honda fanatiği çok adam var.ama toyotayı satarken daha zorlanırsın gibi.acurayı 48-49 liraya bırakıyorlarsa almak daha mantıklı
komançero garage
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)