firma güzel işler yapacak gibi..
http://www.saffer.com.tr
firma güzel işler yapacak gibi..
http://www.saffer.com.tr
hüloooooooooooooo
ürettikleri turboları gördüm.. üzgünüm ki görüntüsü rezaletti.. performanslarının da turbocu arkadasım tarafından rezil oldugu söylemişti.. ileride umarım iyi olur ama su an bizlere uygun değil gibi gorunuyor..
Bir ara,kullanıdığımız MF 265S traktör için turbo araştırması yaparken,traktör forumlarında karşılaştım bu siteyle.Genellikle dizel grubuna çalışıyorlar.
Zaten otomobil grubu için sadece 2 adet turbo üretmişler. biri hdi için diğeri reno dci grubu için. Bence bu klasmanda çok sorun çıkarmaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sevindim ülkemizde yerli üreticinin olmasına bi yerden başlamak lazım.Umarım ar-ge,üretim kalitesi ve müşteri hizmetlerine gereken önemi verirler.
edit:
üstadlar şu deliğin üstünde bir file varmı var yoksa olması gereken böylemi?![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
hiç olmamasından iyidir soyle düşünün yerli malı eminim piyasa olsa cok kıral icatlar cıkar![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Holset de ağır taşıtlar için turbo üretiyordu diye hatırlıyorum.Yanlışsam üstadlar düzeltsin.Yerli holset buda![]()
konya yedek parça üretimi konusunda çok iyi bence..olumsuz düşünülmemesi gerekiyor..bu firma bir süre sonra performans üretimine geçebilir..çok iyi bir yere de gelir inşallah![]()
Aracınızda, Sivas malı eksantirik, Konya mali piston ve kol, İzmir malı jantı zaten kullanıyorsunuz. Türk mallari bir çok ülkenin malindan kaliteli, üstelik bir çoğunu da bu memleket üretiyor.
yerli üreticilere destek vermek gerekiyor kalite nasıl bilemem ama ilerde çok kaliteli bir firma olurlar herhalde.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bence cok güzel bi gelisme, böle seylerin türkiyede oldugunu görmekten mutlu oluyor insan.
bu arada , fiyat araliklari nedir?
Batuhan M. Ince
Ülkemizde bu ürünlerin hammadesi var yani bu ürünler ülkemizden yapılıp yollanıyor sonra bize geri satıyorlar he.
Ulan bari azıcık ülkece kafamız olaydıda kendi arabamızı üreteydik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)