kosgeb ve işgemin verdigi yardım ıle sızce ne iş yapılır![]()
doktor abi işgem ve kosgebe gıdıyorsun basvuru yapıyorsun adamlardan onay alınca sana 27000 verıyor ofis veriyor tum malzemlerını kendılerı alıyor 60 saat bı egıtıme gıdılıyor egerkı egıtımı basarıyla bıtırırsen 90000e kadar kredi veriyorlar 3 4 yıl sora odemelı şekilde
her türlü iş için mi veriyor peki hibeyi? benim genç girişimci sertifikası aldığım zamanda sadece üretim sektörü için hibe veriyolardı
bebek ve çocuk sektörüne gir
Benimki doğdu para harcamaya başladık büyüyor harcıyoruz evlenecek yine harcıcaz
Bitmek tükenmek bilmeyen tuning uygulaması gibi
Bebek giyim bebek yatak döşek salıncak bebek arabası çocuk giyim vs.vs düşünebilirsin.
Ferbanat L Vermikompost Solucan Gübresi işine girmeni tavsiye ederim ben Edirne bayiliğine ortak oldum çok iddialı bir ürün Tarımda Devrim yaratacak bir Organik Gübre...
o parayı kafanıza göre vermiyorlar, kendi projenizi götürüp adamlara o projenin tutacağını gösterip inandırmanız lazım
arkadaşlar, ne şekilde verileceği zaten KOSGEB'in ana sayfasında belirtilmiş, merak edenler bu linkten bakabilirler.![]()
KOSGEB Resmi Web Sitesi
27 verilen hibenin tamami:
her projeye kosulsuz 27bin verecek anlaminda degil. mesela is icin gerekli ekipman icin 10bin liraya kadar destek oluyor...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)