Arkadaşlar aramızda travian oynıyan varmı ?
Eski bi traviancı olarak 6 ay sonra yeni server 8'de oynamaya başladım
oynıyanyada oynamak isteyen olursa davet yolluyım banada faydası dokunsun![]()
Arkadaşlar aramızda travian oynıyan varmı ?
Eski bi traviancı olarak 6 ay sonra yeni server 8'de oynamaya başladım
oynıyanyada oynamak isteyen olursa davet yolluyım banada faydası dokunsun![]()
aynen abi bu yaşıma geldim oyun falan zerre anlamam ama buna bulaşmıştım ve zor kurtarmıştım kendimi bi daha bulaşmayayım![]()
fena sarıyor oyungörevin yada saldırının zamanını beklemek öldürüyor adamı..
karşıdakinin neyle geldiğini tahmin etmekte cabası
Bas bol bol tokmak yolla sağa sola yağma ile büyürsün cermende.
ben s2 de wow kurup kazanan birlikteydim 3-4 yıl kadar önce. hayatım oyun olmuştu.artık bi süre sonra ister istemez para harcamaya başladım altın alarak.
bir dahada tövbe ettim.hayatımı oyuna göre yönlendirir olmuştum artık.beni görüp merak eden insanlarda oynadılar onlarda aynı şekilde zırh silah basmaktan uyku uyumuyolardı![]()
valla 3sene once finlandiya serverının altını ustene getirip wow kurulunca bıraktım bidaha da bulasmam![]()
şimdi kapattın kapattın,yoksa fenalardasın.. ben sonlara doğru artık 15 tahıllı yapmıstım ana köyümü binlerce askerim vardı. içerde ziırh silah full.. tahıl ım salise gibi düşünüyordu aşağı boyuna yolluyorlardı.
ben askere kıyıyordum ya 10binlerce askerle girip rapor alamadığım köylerde yok değildi ama..
bizim birlik call center elemanlarından oluşuyordu genelde. o yüzden hepimizin bir backup ı vardı geceleriadamlar vardiyalı çalışıyordu 24 saat online dı tüm köylerimiz.
sabah namazına üşenipte sonra travina bulaşıpta namaz vakti 5 olupta travian için 4 kalkıp sonra gene yatıp saat 6 kalkıp saldıranın boşa çıkmasını hiç haz edemedim ve kurtuldum allah düşmanıma vermesin
bu arada emek veripte hesabın haksız yere kapaptılmasıda cabası![]()
GOT DİESEL&TORK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)