Arkadaşlar video ciddi derecede kötü görüntü içerir, videoyu açarken, kazaya karışan insanları göreceksiniz.
Hız yaparken lütfen dikkat ediniz...
Anmelden | Facebook
Arkadaşlar video ciddi derecede kötü görüntü içerir, videoyu açarken, kazaya karışan insanları göreceksiniz.
Hız yaparken lütfen dikkat ediniz...
Anmelden | Facebook
Allah kimseye vermesin..Çok kötü bir durum.
Ama aklıma takılan birşey oldu , yolda o kadar insan yatarken kimse durmuyor.O kadarmı insanlıktan uzak bir yer rusya.Hiçbirşey yapamasanda en azından inip ambulans polis ararsın..
Hiç kimse durmuyor, kimse yardım etmiyor. Çok ilginç. Rusça bilen bir abim videonun başındaki yazıları "Kadu'daki kazadan hemen sonra" diye çevirdi.
fake olma ihtimali varmı sizce ? ibret alınsın trafikde dikkatli olalım diye, kimse durup yardım etmiyor her yer can et pazarı olmuş, ne bilim acaip geldi bana..
Bilmiyorum çok enteresan geldi gerçekmi değilmi yoksa gökinin dediği gibi insanlara bu şekilde bişi falanmı göstericekler yani kaza olmuş adam video çekiyo soğuk kanlılıkla ne bi yardım var ne birşey
Gerçi yardım etmeleride iyi değil adamın biyeri kırıktır çıkıktır ölğmğne neden olabilir sonuçtada kimse durmuyor.
Yada nebilim avrupadada pek kazalara ineyim yardım edeyim davranışı yok çünkü büyük kazalara kalabaklar daha çok işleri zorlaştırıyor düşüncesi ile farklı bi fikir yapısımı var
kaza gercek.
Eight people died in a tragic crash in Russia in the Vologodskaya region. The driver of an Audi A4 was reportedly driving drunk when it crossed into the lane of oncoming traffic, striking an SUV in a head-on collision.
LiveLeak.com - Car crash in Russia claims eight lives
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
kötüymüş gerçekten ama gerçek değil gibi geldi çok incelemedim, incelemekte istemiyorum.
edit, link eklenmiş.
bu ne yaaaaaa... :S
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Bir yerin adresini tarif etmek için para isteyen toplumlar bunlar,hiç şaşırmadım bu davranışlara ruhsuz itler.
bizde olsa illa bi koşturmaca yardım çabası bişey olur yani bölesine büyük bi kazada adamlar harbi ilgisiz...
orda hala canlı olanlar vr köpekler yardım bile etmio çok kötü kaza ya allah kimsenin basına vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)