3hafta önce FK Automotive Tuning Shop - Alufelgen - Rückleuchten - Gewindefahrwerke - Spoiler sitesinden yay sipariş verdik hala gelmedi almancası olan arkadaşlar bu resme bakarak ne yazdıgını ne oldugunu anlatabilirlemi ?
![]()
3hafta önce FK Automotive Tuning Shop - Alufelgen - Rückleuchten - Gewindefahrwerke - Spoiler sitesinden yay sipariş verdik hala gelmedi almancası olan arkadaşlar bu resme bakarak ne yazdıgını ne oldugunu anlatabilirlemi ?
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
alla alla kargon 1 şubatda ludwigsburgta girişi olmuş... kargonda ankaraya geliyor ama diğer ulaşması gereken şubelere gelmedimi nedir almanyada kalmış sanırım kargon... kargoyla ilgili sorun çıksa bile "System-Retoure" yazacak "Einrollung" yazan kısımda... bekle bakalım bir süre daha yada tekrar arat
Einrollung karmaşık anlamina geliyor ama su an Almanya ulaşım alanlarida grevde var zaman zaman. Belki ondan gecikmistir.
always AT by AT
bilmiyorum başkan dpdnin sitesine girince şöyle yazıyor
DPD Online - Tracking
hmm anladım olmaz inşgelsin artk sıkıldım leylek gibi gezmekten
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
FK bana mail atmış ürününüz bize geri gelecek para mı istiyorsunuz dhl ile mi geri yollayalım diye
bana mal yollayın dedim![]()
İkinizinkide gelmez olm![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
benim dpd ile gelmeyen yayları şimdi dhl ile yollayacaklar
DHLden az önce mail geldi bir ek dosyası var exe şeklinde fakat açmıyor sanki spam mail gibi mail atmışlar dhl ile getirtmiş olan var mı aranızda
Dear customer!
The parcel was send your home address.
And it will arrice within 7 bussness day.
More information and the tracking number
are attached in document below.
Thank you.
exe şeklinde dokumanmı olurmuş spam olmasın o denk gelmiştir belki![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
admsupport1231@dhl.com adresinden gelmişbende kıllandım
bence spam exe yi açmaya çalışma derim ki virus programı varsa belki o yüzden açamıyorsundur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)