Bu ebatta tavsiye edeceğiniz en yumuşak sessiz ve konforlu lastik hangisidir? Bridgestone hariç. Teşekkürler şimdiden..
Bu ebatta tavsiye edeceğiniz en yumuşak sessiz ve konforlu lastik hangisidir? Bridgestone hariç. Teşekkürler şimdiden..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Şurda 3 modeli mevcut..
225/45 R17 | Otomobil | Federal | Oto Lastik Sat Sitesi Lastikmastik.com | Uygun fiyatl otomobil lastikleri
ss595 deseni çok güzel..
Bende 195/45/15ini almayı düşünüyorum..
Açıklamalarda da üstün tutunma diyor ss595 için..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
bence miclen de o ebat hangi modeller varsa bi araştır,,,pilot exalto yada pilot sport kesin vardırda ,,,primacy HP varsa oda güzel olur ,,,bu son yazdığım modelini Vectrama aldım bridstone dan sonra kesinlikle dünyası değişti,, sessizlik yumuşaklık ve konfor olarak 10 numara bence ..................
michelin ps3
Bende michelin exalto pilotu 40 bin km'dir kullaniyorum herseyi ile mukkemmel daha yeni yeni asinmaya basladisanirim en yumusak lastiklerden birisi ama en sessiz pastik sanirim nokian
Fiyat performans orani cok iyi ve yumusak olarak hankook ventus evo v12 k110 oneririm. 2aracimdada var 15 ve 17inc. cok memnunum
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
potenzadan uzak dur bunu bilir bunu söylerim
dün dükkana gelen sıfır lastiklerde yanak testi yaptıkfederal hakkaten yumuşak yanaklı
Bir şey daha öğrendim, aynı marka aynı model lastikte hız endeksi düşük olan lastik daha yumuşakmış. Mesela 225-45-17 aynı lastik biri 91V, diğeri 94Y. 91V bariz daha yumuşak..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)