Herkese keyifli forumlar.
Arkadaşım ciddi anlamda düşünüyor. Sorgulatma mı rica etti.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 56.000 TL Galeriden satılık ikinci el
Herkese keyifli forumlar.
Arkadaşım ciddi anlamda düşünüyor. Sorgulatma mı rica etti.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 56.000 TL Galeriden satılık ikinci el
Yok mu bilgi veren??
onu bilmemde aradaki fark sıkıntı değilse bunu gözünüz kapalı alın derim...
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 74.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
kazası var diye biliyorum kendime evo bakarken sahibindeydi telefonda da konuşmuştuk,temiz evo 9 lar galeriye düşmeden satılır zaten,benim şuan satılık evolardan favorim
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2007 Model 37.500 EUR Sahibinden satılık ikinci el
bursadaki çok güzel bir araç ama sahibi inatla 1 tl inmiyor paranın satın alabileceği en düzgün evolardan sanırım şuan![]()
no car no fakin fuel
ankarada stocka yakın e plaka bir araç vardı,20bin km civarında ilandan kalkmış ama o da 70 bin civarı istiyordu,düzgün bi evo 9 istiyorsanız 70 li rakamlara yaklaşmanız gerekcek sanırım
Max 65k TL limit var. O da ciddi anlamda temiz olması yani o parayı hak etmesi lazım.
Değerli yorumlarınıza ve ilginize çok teşekkür ederim. Saygılar...
2 tane var kardeşim sanırım diğer araç sizin dediğiniz şu an mitsubişi servisinde satılık o da siyah içi roll barlı
no car no fakin fuel
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 75.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Ciddi güzel kazasız bir araç bir ara sahibi ile aynı sokakta oturuyordum hergün görüyordum sahibi üzerine titreyerek kullanıyordu.
Kimin, neyi, kaç para aldığı kimseyi ilgilendirmez.. İster 50'ye alır ister 70'e burda bu şekilde yazman doğru değil canberk, mal kiminse istediği parayı istemekte özgür varsa bu temizlikte, bu km'de başka bir araba o paralara onu da ben alıyımSenin arabanda hatasızsa bende o paralara alırım senden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)