Arkadaşlar linkteki S3 hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ciddi olarak düşünüyoruz aracı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42994590/detay
Arkadaşlar linkteki S3 hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ciddi olarak düşünüyoruz aracı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42994590/detay
sitede daha önce sorgulandı diye hatırlıyorum detaylı bir arayın konuyu isterseniz oradan gerekli bilgileri edinebilirsiniz
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
S3 lere o paralar verilmez pek artık..araba düzgüne benziyor ama bence boyle bir s3 e verilecek max para 28 lira olmalıdır.
Aracı satan kişi arkadaşımdır.
Şimdi tekrar konuştum kendisiyle arabada değişen olmadığını ve arabanın durumunun çok çok iyi olduğunu söyledi. Gelip bakarsanız eliniz boş dönmezsiniz.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
aracın plaka kayıtlarında bır tane 12.500 tl lik hasar bulunmaktadır az once arkadasım ıcın 5664 e plakasını msj atmıstık bılgınıze
Kayıtlarda 2 adet hasarı bulunuyor bende araştırmıştım bi ara..
2004 ve 2009 yıllarına ait.. 12500tl görünüyo hasar..tabi yinede gidip bakmak lazım..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
yav arkadaşlar plaka sorgulatmasındaki miktara bakmayın gidin görün öyle karar verin,
bende böyle bi sorunla karsı karsıya kaldım,fakat her kaportacı her exper düzgün insanlar olmuyor hasar olmayan birçok parçann bile tedarik i yapılıp o listeye ekleniyor,sonuç hasara doğal olarak yansıyor,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Ya iyide değişensiz dediğin arabada 12500 yazıyo nesine bakıcan çamurlukla kapıda var der anlarsın bunun nesine fazladan eklediler![]()
Link'i yolladım arkadaşıma gelsin sorularınıza cevap versin.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
12500 olayına fazla takılmayın...biz insanlar sırf boyle dusunuyor diye kız gibi 2005 e200k komp almıyoruz.aracta 1 parca degisen (sol on camurluk )bel altında çeşitli yerlerinde 5 parça boya var ama tramerde 40 bin liralık hasar gorunuyo fiyatıda uygun alıp satmak için ama insanlar bu 40 bin liralık hasar için o arabayı gormeden almama kararı verir buna eminim...
demem oki gidin bakın araba duzgunse şaseler duzgunse isterse tramerde 50.000 lira hasar olsun nolucak?50 bin hasar var ama araba 10 numara sonuc ne peki?
Şimdi ben hasar'ın hikayesini öğrendim. Açık kalan logar kapağına arabanın altını vurmaları sebebiyle yetkili servis'de tüm kayıtları mevcut olarak değişen parçalar aşşağıdaki gibidir. Bu kazda aracın tamponu dahi değişmemiştir. Ana olan 4 parçayı yazdım detayları servis kaydından alabilirsiniz. Aracın şaselerinde veya kaportasında herhangi bir değişim söz konusu değildir.
Volan Dişlisi
Baskı Balata
Şaft Askısı
Karter Kapağı
İlandaki numaradan arayıp bilgi alabilirsiniz. Aracın yapıldığı yetkili servis detaylarını alabilirsiniz.
Servis işin içine girince fiyatlar germekten çok değişiyor. 2005 yılında 2002 model peugeot 206 ile kocaelide kaza yaptım arabayı kullanarak balıkesire getirdim. Kasko ile konuşup servise teslim ettim. Yürüyerek gelen arabanın masrafı nekadardı. 7700tl. Ne airbagler açılmıştı ne mekanik bir parça değişmişti.
Serviste nasıl oluyor işler.
Far 650TL
Far değişimi işçiliği 450TL vs... vs...
O yüzden en güzeli gidip bakmak baktırmak.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)