Pazartesi günü saat 12:00 gibi üsküdar motor islelesi önünde 20 -25 km hızla giderken bir anda koşarak yola çıkan bayana çarptım daha doğrusu bayan bana çarptı. Allahtan bayana hiçbir şey olmadı sadece ayağı lastiğin altında kaldığı için bayağı incindi ve şişti.Hastane ilaç vs gerekenleri hemen yaptım fakat iki şeyi canlı canlı gördüm bu olayla.
Birincisi bizim türk insanının herşeyi ne kadar bildiğini;kadıncağızın sağlam olan sağ ayağını var gücüyle kasarak "böyle acıyomu yenge" diye kırmaya çalışan,ben 20 ile efendi efendi gittiğim halde olaydan 5 dakka sonra gelip sırf genç olduğum için bana abuk subuk konuşan serseri muamelesi yapan amcaların çokluğu oldu.
İkincisi ise sadece ayağı incinen kadının kayıdını yaralamalı trafik kazası olarak aldıkları için 7 saat süren hastane,adli tıp (alkol testi ),karakol vs vs bürokrasisi ve orda gördüğüm "genç serseri şöför " muamelesi oldu.
6 yıldır (3 yılı trafikte ) araba kullanıyorum ilk defa bir kaza yapıp ondada yayaya çarpınca yaşadığım korkuyu az çok tahmin edersiniz.Aracı durdurup inene kadar ki 10 saniyede neler neler düşündüm.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.