parrot ck 3100 araç kitim var arac 207 rc jbl donanım mevcut parrot konusunda montaj yapan veya satanlardan yardım bekliyorum
parrot ck 3100 araç kitim var arac 207 rc jbl donanım mevcut parrot konusunda montaj yapan veya satanlardan yardım bekliyorum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
YouTube - Parrot Installation - small.wmv
şöyle bir video var ama
videoda sadece montaj var ama![]()
kardeşler sıkıntı montajda deyil araçda orjınal donanımda anfi ve bass var tel kiti arama geldiğimde sadece ön hoparlörleri kesiyo arkalar kısık sesle calmaya devam ediyor ben araçdaki tüm hoparlörleri kesmesini istiyorum henüz başaramadım derdim bu
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Aracın kendi orjinal sisteminde harici anfiyle beslenme durumu söz konusu ise yani bas için filan arka tarafta ayrı bi anfisi var ise onları kesmek mümkün değil çünkü parrotun bağlantı şekline göre orjinal ses çıkışlarına seri şekilde girilir, arama esnasında teybin çıkışlarını keserek kendi ünitesinden hoparlörleri besler. 4 adet hoparlöre kadar besleyebilir. bunların harici sinyal çıkışlarına müdahale edemez. yani aracın orjinal donanımındaki bas sistemi vs'ye..
parrotun ünitesine bağlı bi sistem kurarak bunu yapmak mümkün yani çok zor bi sistem değil öle çok büyük araştırmalara gerek yok derim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)