User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
74 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: eski model kupon araçlar alınır mı? merso bmw range vs

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eski model kupon araçlar alınır mı? merso bmw range vs

sahibinden de bakıyorum 20-25 hadi 35 tl ye s320 long mu dersiniz, range rover vs gırla lüks araç var, eski model olan o araçlardan alan var mı? parçaları bulunuyor mu? başka araçlarınkiler oluyor mu? vergileri çok yüksek mi? hangi aracı tavsiye edersiniz?
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    en basit bmw 5 kasa e34 parçası çok rahat bulunuyor fazla sıkıntı çekmezsin ve 20-25000 liraya sunroof klima gibi en dolu modelini alabilirsiniz

BMW 5 Serisi 5.20i 1996 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

yada e32
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40103384/detay

e35
    BMW 7 Serisi 7.40i 1995 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

bu tip gayet konforlu ben size e34 5.20i yi tavsiye ederim lüks olarak 1991 model ve yukarısı olursa gayet iyi olur neden çünkü yeni tip m50 motor 24valf'tir en fazlasizi üzeceği durum yakıtıdır oda 50 kuruş yakıyor bizimki benzinde lpg ile 350-400 arası tabi kullanıma göre değişiyor
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    he birde vergisi bizim arabanın 100 lira gibi bişeydi sanırım

basit bir örnek daha e34 den
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergileri düşütür de yeni yasada 15 yaş üstü dalgası ne hiç bi fikrim yok yeni vergilendirme falan bşiler saçmaladılar

mercedes 124 126 115 116 kasalar gayet keyifli parçasıda aranınca bulunuyo 116 kasaların orjinal hella farları 1500 tl ydi gerçi 2 hafta evel
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tip araclar ayni yastaki emsallerine oranla yani 94 model bir renoyla 94 model bi mercedes kyaslandiginda mercedesin kmsi renoya gore neredeyse 3kati oluyor bunu dikkate almani oneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tip araclar ayni yastaki emsallerine oranla yani 94 model bir renoyla 94 model bi mercedes kyaslandiginda mercedesin kmsi renoya gore neredeyse 3kati oluyor bunu dikkate almani oneririm
    renolar vs ler genelde her sene 20 000 km aşa çekilir sahipleri tarafından eyer satılıcaksa heleki galerici eline düşmüşse 70 000 de brodway bile bulabilirsin

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vergileri düşütür de yeni yasada 15 yaş üstü dalgası ne hiç bi fikrim yok yeni vergilendirme falan bşiler saçmaladılar

mercedes 124 126 115 116 kasalar gayet keyifli parçasıda aranınca bulunuyo 116 kasaların orjinal hella farları 1500 tl ydi gerçi 2 hafta evel
    mercedes konusuna katılıyorum
    misal 12 lira civarına felan W201 aldığınızda eğer araç düzgün birşeyse en kötü günde aldığınızın 1 lira aşşağısına verirsiniz elinizde beklemez
    vergisi düşük parçaları ucuz oluyor (misal yağ filtresi, hava filtresi, 2 adet mazot filtresi 40 tl tutmuştu )

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renolar vs ler genelde her sene 20 000 km aşa çekilir sahipleri tarafından eyer satılıcaksa heleki galerici eline düşmüşse 70 000 de brodway bile bulabilirsin
    ben orjinal km'si 52.000de brodway'imi sattım.daha 3-4 ay önce ki zaten emekli arabasıydı.orjinali o km'lerde r9 ve emsalini bulmak çokta zor değil
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hello there Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orjinal km'si 52.000de brodway'imi sattım.daha 3-4 ay önce ki zaten emekli arabasıydı.orjinali o km'lerde r9 ve emsalini bulmak çokta zor değil
    çok nadir snin gibi kullanıcılar 2 arabadan yapılmış çok reno war piyasada

keza mercedes heralde türkiye standartlarında binebileceğin en iyi araba o konuda tonlar parçası war tr çapında bulunmıcak parçası yok gibi

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    740 bmw, s320 long mersolar çok güzel görünüyorlar, onlara bakmak bende hastalık olmaya başladı
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla acıkcası bende eski 190 2.3 AMG'lere fln bakıyorum. Derli toplu ve güzel fiyatlara araclar var. Parçaları ucuz sayılır, şöyle ki bir parçası OEM 300 liraysa yan sanayisi 150-180 arası mutlaka var ve yan sanayileri de Alman malı.

Sıfır Cherry Tata grubuna binecegime dolu bir 190'a binerim daha iyi diye dusunuyorum.

Bu arada işler iyiyken bizde 1999 S500L Lorinser vardı. Bu meretlerin elektronik arızası oldumu ağlamaya başla. KM Saatinin arkasında beyin vardı, ne bulunuyordu ne tamir ediliyordu. Nice Alamanya calısan TIR'cıyı tanımama sebeptir o beyin. Ben de alan adam 10.000 TL harcadı keyfekeder herseyini toparladı. Simdi cok memnun.

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artı soylemeyi unuttum,

Range'lerde 2.ci elde iki kronik sorun var. Birincisi aracı indirme kaldırma sisteminin korukleri genelde cortluyor ve tamiri iyi para. İkincisi motorlar aluminyum blok diye biliyorum ve genelde sandık motor takmak gerekiyor, yani rektifiyeye pek uygun degillermis.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip araçları genelde emekliler kapının önünde dursun diyenler alıyor He mutlaka vardır aşağı çekilen kmsi. Misal kayınpeder geçenlerde 35binde kangoo sattı sıfır almıştı 2006 model Benim kendi arabam daha yılını doldurmadı 40binde

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    range lerin 99 ve sonrasını almanızı öneririm bmw motorlu çünki bu modeller 99 da eskide var yenide kaputu açınca anlaşılıyo zaten hangisi yeni hangisi eski birde altına yatın egzozlar motordan çift geliyosa bmw motoru tek geliyosa eski tip motordur

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tip araçları genelde emekliler kapının önünde dursun diyenler alıyor He mutlaka vardır aşağı çekilen kmsi. Misal kayınpeder geçenlerde 35binde kangoo sattı sıfır almıştı 2006 model Benim kendi arabam daha yılını doldurmadı 40binde
    bunu söylemek istemiştim
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski range lerden uzak durun,arıza cıkarttımı ki cıkartma ihtimalleri yuksek,epey maliyetli oluyor.BMW Mercedes konusuna gelincede,km lere bu kadar takılmayın derim.100.000de araba gördüm bebek gibiydi 10.000de araba var canını almışlar..Mekanikten ve baktığınız aracın dilinden anlayan güvenilir bir ustayla cebinize göre temiz bir arac alıp binmek zor değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınmaz.
    Birincisi bu araçlar öyle sınırlı üretilmiş kupon araçlar falan değiller. Seri üretim arabalar.
    İkincisi bu gibi aletlerin en genci zaten 20-25 yaşında falan. İllaki bir tarafından cortlayıp başınıza dert açacaklardır. Elinizden geliyorsa ufak tefek şeyleri halledebilirsiniz ama öyle bir gün gelirki yeter artık dersiniz. Parçası, ustası, fiyatları, yakıtı falan derken illaki birgün sabrınız taşar.

Derdiniz yoksa alın oynayın. Ama binmek için alınmaz. Bırakın cenazesini başkası kaldırsın.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alınmaz.
    Birincisi bu araçlar öyle sınırlı üretilmiş kupon araçlar falan değiller. Seri üretim arabalar.
    İkincisi bu gibi aletlerin en genci zaten 20-25 yaşında falan. İllaki bir tarafından cortlayıp başınıza dert açacaklardır. Elinizden geliyorsa ufak tefek şeyleri halledebilirsiniz ama öyle bir gün gelirki yeter artık dersiniz. Parçası, ustası, fiyatları, yakıtı falan derken illaki birgün sabrınız taşar.

Derdiniz yoksa alın oynayın. Ama binmek için alınmaz. Bırakın cenazesini başkası kaldırsın.
    İyide sorulan araçlar w140 kasa s320ler range rover lar yani daha modelli araçlar 20-25 yıllık araç sorulmuyoki..

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedes konusuna katılıyorum
    misal 12 lira civarına felan W201 aldığınızda eğer araç düzgün birşeyse en kötü günde aldığınızın 1 lira aşşağısına verirsiniz elinizde beklemez
    vergisi düşük parçaları ucuz oluyor (misal yağ filtresi, hava filtresi, 2 adet mazot filtresi 40 tl tutmuştu )
    Abi senin dediklerin dizel için ben 3 ayda en full w201'i satamadım

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    93 7.40 için konuşuyorum 468 lira vergisi var 6 aylık parça konusunda eğer tanıdık bir özel servisin varsa sıkıntı çekmezsin. yağını suyunu bakımını yaptıktan sonra hiç bir şekilde insanı yolda bırakmaz.istediğin her türlü konfor var 6'lı cd changer telefon buzdolabı vs. yakıtı dert etmeyeceksen güzel araçlar titiz kullanılmışını almakta büyük fayda var. kupon denecek olanları yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)