Eski aracım 35 VT 555 ( gri hb vti ) i sattıktan sonra çok kısa bir sürede yaklaşık 3-4 aydır bakındığım erhan ın aracını almış bulunuyorum arkadaşlar...Öncelikle bizleri çok iyi kaşılayıp,ilgi alakasını eksik etmediği için buradan erhana sonsuz tşk ediyorum...Forum üzerinden tanışıklığın dışında aracın alım satımı vasıtasıyla içi dışı kendisi kadar güzel arabasıyla iyi bir arkadaşla tanıştığım için gayet mutluyum,Allah herkeze böyle alışverişler nasip etsin
Aracı forum üzerinden tanıyorsunuz ztn... Aracın alımı esnasında aracı görerek beğenerek,içimize sinerek aldık sağolsun erhanda arabaya çok iyi bakmış ufak tefek yapılması gereken teferruatlar harici bundan sonra yavaş yavaş birşeyler yapacağım inş.Hard tune şeklinde araç yapıp yürümekten ziyade ekzoz filtre headers coilover yada yay amortisör kombinasyonları ile bineceğim nasipse.Ufak tefek işleri var plaka sonrası onlara start verip keyfimize göre bir araba yapacağız inş...
İzmirden,sabahın 05.00 da kalkıp,işini gücünü bırakıp uçakla benimle ist a gelen arkadaşlarım Alper ve Hüseyine maddi manevi destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorumgönül kalıp diğer arkadaşlarlada görüşmek isterdi fakat işten ve güçlerden dolayı alıp hemen döndük aracımızı,nasipse başka bir sefere olsun inş...
Aşağıdaki resimler erhan ın aliden aracı alıp foruma eklediği resimler,erhan ın çektiği resimlerlede ben bu geleneği devam ettirmek istedimumarım beğenirsiniz,Daha güzel,yeni plaka ve aracın son hali olacak çekimleri yakın zamanda paylaşırım...Değerli yorum ve eleştirileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum,maşalllahınızı eksik etmeyin lütfen
![]()
Saygılar,Selçuk ERGUVANLI...
vt 555 vti
![]()