Eet Arkadaşlar Her Bakimdan Hangisini Tercih Ederdiniz.konfor,yol Tutuş,performans,görünüm Siz Olsaniz Hangisini Alirdiniz
2007 TYPE R
2007 CLIO RS
Eet Arkadaşlar Her Bakimdan Hangisini Tercih Ederdiniz.konfor,yol Tutuş,performans,görünüm Siz Olsaniz Hangisini Alirdiniz
[SIGPIC][/SIGPIC]
tabiki honda....
2007 Type-R bir de SEDAN ve BEYAZ ise zaten SKYLINE GT-R koysan gene Type-R'ı seçerim![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
hb ise kesinlikle clio 'nun tipi daha güzel.. ama motor'a yüklenilecekse honda daha agır basıor sankim![]()
valla oylama yapmıcam standart olarak clio testlerde Type-R dan ustun su anda
ama Type-r yeni kasasında JDM 220 hp lik makina ile satışa sunulmuş olsaydı yada biraz daha güçlü olsaydı direk Type-R derdim
clionun görüntüsü cok güsel - typer ında cok güsel burda kararsız kaldım
yol tutuş olarak eski clio RS kullananlar bilirler cok ustun bir yol tutuşu vardır o aracın
typer kullandım ama sahip olmadıgımm için yol tutş hakkında pek biş diyemicem
yani kısaca bi meyana cıksın bakalım clio![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bende birçok deneme lerde (dergi vs..) clionun yol tutuş performans olarak daa iyi oldunu gördüm fiyat olarakda makul bişiler koyarlarsa clio lar bu sene patlar gibim...
[SIGPIC][/SIGPIC]
57 milyar clio.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
İleri dönük motor modifiyesinde type-r tartışmasız yine favori olacaktır,ama kasasına bir türlü alışamadım canlı görmek lazım diye düşündüm gördümde ama bişeye benzetemedim
Clio'nunda kasası çok yakışıklı ama sürüş zevki,direksiyon tepkisi nasıl olur tartışılır..
Bnde clio diyorum şimdilik![]()
RS3'un fiyatı 54.000ytl'mis..sunrooflu modeli ise 56.000ytl..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Tayyar........![]()
Type R, ama sedan olcak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)