ksilav Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben de bir süre HD2 kullandım. Yüklediğiniz programlara dikkat etmeniz lazım. Tamamiyle uyumlu bir program yüklemediğiniz de telefonda haliyle tepkilerinde yavaşlıyor. Ben de bunu zamanında yapmıştım. Hatta bu yüzden servise göndermiştim. Yazılım "güncelleyip" geri gönderiyorlardı. Kısaca fabrika ayarlarıyla tekrar geliyordu. Sonra sürekli yüklü olan programları bir kaç gün arayla yüklemeye başladım. Ne zaman ki dediğiniz sıkıntılar ortaya çıktı, o zaman en son yüklediğim programı kaldırdım ve telefon eski haline geldi. Şuan Iphone4'de de olduğu gibi açtığınız tüm uygulamalar arkada çalışmaya devam ediyor (ki bir uygulama ile "x" lediğinizde tamamiyle uygulamayı kapatabiliyorsunuz). HD2 tüm uygulamaları açmama rağmen biraz olsun bile kasmıyordu. Eğer HD2 kullananlar arasında telefon kasıyor diyenler varsa, bence yüklü olan programlarını kontrol etsinler. Hd2 işlemcisi vs. sayesinde sonradan çıkan Iphone4 e hız konusunda kafa tutan bir cihaz. Hız konusunda bir fark hissedemezsiniz, hatta çoğu zaman daha hızlıdır HD2. Androidli işletim sistemi yüklü halini düşünemiyorum. Iphone 4 alma sebebim sadece Appstore olurdu herhalde. Tüm ihtiyacı duyduğunuz uygulamalar Iphone için mevcut. WM de malesef böyle bişey pek mümkün olmuyor. Android de var mıdır bilmiyorum.