Arkadaşlar aracıma air süspansiyon uygulamayı düşünüyorum ama nerde nasıl yaptırabilirim hiç bir bilgim yok maliyeti ne tutar konfor rahatlık durumu nasıl olur aracın bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem...
Arkadaşlar aracıma air süspansiyon uygulamayı düşünüyorum ama nerde nasıl yaptırabilirim hiç bir bilgim yok maliyeti ne tutar konfor rahatlık durumu nasıl olur aracın bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem...
otomobillerimizde trde tek gibi bi konu vardı coroollaya dediğinizi uygulamıslardı nicki hatırlamıyorm adanada yapılmıstı eğer görürse arkadaş sizi bilgilendirir. konfordan ziyade güvenlik sıkıntısı var gibi diyorlardı hatıradıgım kadarıyla.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bursada bitane 2004-2005 kasa vectra vardı ondada aynı sistem vardı.Yere zank diye yapışıyordu körükler sayesinde..Yaklasık maliyeti 3000TL civarı diye hatırlıyorum emin olmamakla beraber.
Yol tutuşu vs gayet güzel deniyordu.
izmirde olsan yardımcı olurdum ama baya uzakmışşın. çevrende bu işi yapabilecek biri yoksa kamyoncuları tırcıları kafalayabilirsen yapabilirler diye düşünüyorum çogunda air bag dedigimiz körüklerden mevcut.
o arabanın ustundekıler kw coilse 7 8 den da fazladır ona maliyeti bende araştırıoyorum şu anda..kw nin hls sistemi war deli paralar çekiyorlar sadece önlere 2500eurolardan bahsedıolar + coilover takımı war tabi 2,500tl coil 10,000 lirada ön arka hls için tutuyor jant hariç yürüyen aksam 12,500tl![]()
bende düşünüyorum aslında mercedese , amaç iyi yol tutuş falan da değil , hatta yol tutuş gibi bi derdimde yok , zaten viraja hızlı girme gibi bi durumum olmaz , çok fazla yormam öyle bi aracı.Air süspansiyon istememdeki tek sebep , istediğim zaman güzel bi alçaklığa sahip olabiliyoken herhangi bi yükseklik vss yle karşılaştığımda; veya aracı benden başka biri kullandığı anda yüksek bi şekilde sıkıntısız devam edebilmek.
Aklımda bizim kasa airmatic li pert aracı olan bi tanıdığımdan fiyat almak var öncelikle.Ama onun çalışıp çalışmadığını bilmiyorum + onu onaracak veya o araçtan benim aracıma uygulayacak bi babayiğit gerekiyıor.
Bu arada o tırlardaki airbag olayını birazdaha açabilirmisiniz?2 tondan fazlayım çünkü , kesse kesse öyle bi sistem keser beni![]()
Adanada 3 milyar gibi bi fiyata yaptırırız konfor konusunda çok iyi ama güvenlik açısından birşey diyemem.
4 adet körük,kompresör,hava deposu ve ıvırı zıvırı işte( kumanda araç içi tuşlar vs
)
Dr.Ecu
sonuçta mantık aynı körügün içine hava doluyor inip kalkıyor sistemde farklı bir olay yok. Körüklerde degişiyo izmirde ustamın amerikanlarda kullandıgı körügün bir tanesi yanılmıyorsam 750 kilo kaldırıyor. 4 tanesi rahatlıkla bir arabayı kaldırabiliyor farklı farklı boyları var aracına en uygununu seçersin kilo çok önemli degil. Körügünde çeşitlileri var tabi en saglıklısı içinden amortisör olanlar sanırım tabi fiyatta artıyor. Benim ustam burda helezonun yerine körük takıp amortisör ekliyor. yükseldikçe konforu gayet iyi yoldaki bozuklukarı hissettirmiyor virajlarda baya bir saga sola yatıyo ne kadar güven verir bilmem alçaldıkçada haliyle baya bir sertleşiyor esnemede olmadıgı için yol tutuşu baya bir artıyo diyo arabanın sahibi. kendim tecrübe etmedigim için o konuda bişey diyemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)