www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
böyle yapsak daha iyi olur gibi...linke tıklamaya üşenenler için...Hayır yapılırsa böyle yapılmalı
Kapıyı açtılar, akülü araba ile erzak dolu torbayı teslim eden hayırsever, adını bile söylemeden gitti. Yürüyemeyen ve görmeyen çiftin hayali artık gerçek olmuştu
Basmane’de, yürüyemeyen Ahmet Baymedir (73) ile görmeyen eşi Şerife Baydemir’in (68) yaşam mücadelesi, görenleri duygulandırıyordu. Şerife Baydemir, Kızılay’ın 25 yıl önce armağan ettiği dört tekerlekli engelli arabası ile yürüyemeyen eşini sokaklarda gezdiriyor, alışverişe götürüyordu. Yaşlı çift birbirlerine göz ve ayak oluyor, ancak her yere birlikte gitmek zorunda kalıyorlardı. Onların en büyük hayali ise bir akülü arabaya sahip olmaktı. Geçenlerde Baydemir Çifti’ne esrarengiz bir yardım eli uzandı. Bir hayırsever, yoksulluk maaşıyla geçinen Baydemir Çifti’nin yaşadığı Basmane’deki evin kapısını çaldı. Herkese örnek olacak hayırsever adam yaşlı çiftin hayalini kurduğu akülü aracı ve bir miktar erzağı kapının önünde teslim edip adını bile söylemeden çekip gitti.
İşte budur . Bu forumda sizlerle olmaktan dolayı gurur duyuyorum , hepiniz sağolun arkadaşlar
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Allah herkes ten razı olsun..sizlere de çok teşekkürler yardımcı oldunuz büyük sevap işlediniz![]()
Arkadaşlar bilgimiz dahilinde olmasada bugün birçok gazete bu haberlere yer vermiş. Bundanda kıvanç verici birşey olamaz. Allah hepinizden razı olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hobaaaaaa bu güzel oldu yaww valla duygulandım
abi kesin bu forumda haber ajanslarında çalışan birisi var ilginç hangi konunun üstüne gitsek ertesi gün haber oluyo![]()
Biraz önce kardeşim aradı "senin çifte senden önce yardım yapmışlar haberini bile yapmışlar abi" dedi. "Vallamı lan" dedim. "Olum ben bıraktım onları zaten, hangi gazete" dediğimde POSTA dedi. Oradanda linkler vardır mutlaka
ALLAH yardım edenlerden razı olsun.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Helal olsun sizin gibi insanları forumdanda olsa tanımak gurur verici.
Allah razı olsun yardım eden herkezden.
Beyler linke bakın linke
Hayalleri gerek oldu - Hrriyet Gndem
Arkadaş yemin ediyorum çok mutlu oldum yaaaa. Yani bu kadar hafiflemiş hissedebilir insan kendini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)