arkadaslar aracım 98 model 89bın kmde boya kaza değişensiz arabayı komsumdan almıstım bakımsız haldeydı bayandan alınabılecek aracı tahmın edebılıorsunuzdur 40bın km lpgde kullanılmıstı ve ılk kez gaz kelebegını ben temızlettırmıstım aldıktan sonra suan sorunsuz bı sekılde bınıorum bakımlarını duzenlı yapıorum o2sensorunde bır arızamız vardı sukur onuda hallettıkten sonra yakıtımızda dustu arac 1.6 103 ps 5500/146 nm tork uretebılen fiatın tork motor tabır edılen bravo ve marealardada kullanılan ustten cıft egzantrıklı dohc motor +7200rpm
yaptıklarım:ngk buji kat iptali 4-2-1 sporting headers,sparco kule gergisi,K&N apollo cold airtake kit,delikli laguna lip,sıfır lancia o2 sensörü,gazkelebek temizliği ve potansyimetre değişimi,lancia triger seti,valeo baskı balata değişimi,aem wideband,apex-i safc2,lpg ve kat iptali,momo direksiyon monza pedal takımı vites topuzu ve mandal iptali.osram cift duyu sinyal,ibrida far takımı,plakalık ve iç aydınlatma beyaz led,banana silecekler,audi a3 anahtar kabı,kapı döşemeleri,fiber pandizot,kaput logo ıptali,transparan far filmi,plaka yazı kalınlastırma,arka cam filmi,16''jant takımı ve kumho ecsta 195/45/16 lastikler,mad 6 cm spor helezon,sıfır disk ,balata amotisörler ve kule takozları,alarm,kapı içi dynamat ses yalıtımı,kaportalık ufak tefek ıslemler local boya ve boya koruma..
muzık sıstemı yaptık cıtır yollu
ana unite : pioneer deh 7150 usb
amfiler: macoustic m2000.1 dijital mono bass amfısı 1 x 2000 watt rms 1 ohm
macoustic m4125 4kanal 4x125 watt rms
komponent: 2 takım dls up6i mid-tiz
woofer : kicker solo baric l515 38 cm 2 ohm 90 lıtre kapalı kutu
2farad kapasitor ve stringer kablolama..
ilk hali
headersım:
k&n apollo filtre kitim
sparco kule gergim:
buda bonus
![]()